Yrat i 3 dagar!

Heeeej!
Vi lever! Vi mår ok!

Jag har haft 40 graders feber i 3 dagar så är helt slut. Har fått ner den lite med alvedon. Igår försökte jag hålla ut så länge som möjligt innan jag tog alvedon för att koka bort det sista av influensan. När termometern visade 40,5 vid 19 så orkade jag inte längre. Det är läskigt när man börjar yra. Jag lyckades få ner den till 38 så i natt har jag sovit hyfsat bra utan att feberyra.

Idag har jag 38,5 men känner mig ändå betydligt piggare. Jag har orkat äta lite och har varit vaken hela dagen.

Edgar har haft hög feber i 2 dagar. Idag mår han också lite bättre och orkar leka lite. Men han blir så sur när han inte orkar som vanligt. Han har lite hosta än så länge. Hoppas han slipper den jag har.

Eftersom jag hostar så mycket att det känns som att lungorna ska hoppa ur mig så har jag fått sova själv i sovrummet. Edgar vaknar annars. Så Jonas har byggt en mysig koja till honom i soffan där han har fått sova. Han vill vara nära hela tiden när han är sjuk. Men det är ju lite jobbigt att ha honom fastklistrad på sig 24 timmar om dygnet. Jag har knappt orkat ta hand om mig själv. Tur man har en snäll man som går och handlar medicin och mat till en.

Idag har Jonas börjat hosta lite så antar att det är hans tur nu. Det vore ju konstigt om han skulle slippa det. Så nu hoppas jag på att hinna repa mig lite innan han får feber.

Har ni några tips mot hemsk hosta? Det gör så ont. Jag har testat två receptfria slemlösande. Men de hjälper inte så mycket. Det väser när jag andas och jag känner mig andfådd. Bör man kanske gå till doktorn och få något bättre?

❤️Magdalena❤️

  • Sjuk

Gillar

Kommentarer

Josefinezimmermann
Josefinezimmermann,

Åh, jag hoppas verkligen att ni mår bättre snart. Jag har tyvärr inget tips för hosta mer än att man ska hålla huvudet högt, har jag hört. Krya! <3

nouw.com/josefinezimmermann
Marie,

Krya på dig

sweetwords.se
CristinaS
CristinaS,

för mig, när jag blir sådär funkar te med honung. det är honungen som är väldigt bra för hostan, Krya på er!

nouw.com/cristinas
M,
Gå in i duschen och vrid successivt ner temperaturen tills du fryser så du skakar. Hjälper Alvedonen att få ner febern.
har/ingen