Yogabebis & en dålig film!

Gårdagen börjades med bus med pappa i soffan. Han ser lite yrvaken ut pappan. Men Edgar var go och glad som vanligt. Mamma hade ju vaknat och då blev det frukost. Han tycker det är väldigt roligt att hoppa i knäet.

Edgar fick testa att krypa på min yogamatta. Det gick sådär. Men katten Soya tyckte det var roligt och ville vara med. Det var tyckte Edgar också var roligt.

Min lille busunge!

Jag kände mig fortfarande krasslig och orkade inte göra så mycket. Vi sov en stund mitt på dagen alla tre. Sen på kvällen var det tvätt. Edgar fick hoppa lite i hoppgungan.

Här slappar Edgar och Soya hos pappa Jonas en stund i soffan. Edgar tycker det är så roligt med katterna och katterna blir mer och mer nyfikna. Han fick tag på Soyas svans igår. Som tur är så blev hon inte arg. Men man får passa på nu.

Edgar fick äta min hemmagjorda linsgryta till kvällsmat och sen när jag och Jonas åt så fick han äta lite rån. Det tycker han är så gott. Tar gärna in en stor bit i munnen så mamma och pappa blir lite nervösa. Men det går bra. Han är försiktig och tuggar på den tills den löses upp och blir mjuk. Snart kan vi nog börja med bitar i maten. Läskigt!!!

En trött bebis som väntar på aou aou aou, välling, och sen sova. Det har han sagt sen han var liten. Det betyder att han är trött och vill ha en flaska och sen sova.

När Edgar hade somnat så tittade jag och Jonas på en dålig film. The Pyramid tror jag den hette. Ljudet var så lågt när de pratade för att sen bli högt när något skrämmande kom. Riktigt jobbigt. Hatar sånt!!! Då är det ingen bra film enligt mig. Den var för uppenbar också.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Han är för söt den dör edgar 😍
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,
Tack säger Edgar! 😍
nouw.com/sillyme