Samarbete

  Yoga & serietips!

  Idag gick vi upp vid 8:30. Jag började med att jaga Endometriosteamet. Det tutade upptaget hela tiden. Sen äntligen kunde jag i alla fall lämna ett meddelande på telefonsvararen.

  Edgar gillar sina böcker. Han sitter ofta och bläddrar i de. Ibland drar han sönder de. Det är lite tråkigt då många av böckerna är mina gamla. Vi har vikt flygplan av vanligt papper. Så han rev ur en sida och tyckte att vi kunde göra ett flygplan av den. Papper som papper. 😂

  Jonas spelade lite gitarr. Spännande tycker Edgar. Vi ska ta ut lite barnlåtar att spela och sjunga till.

  Vid 12 hade vi tvätt. Ett stort berg. Men jag var tvungen att sticka iväg direkt efter första maskinerna var igång. Jag skulle på medicinsk yoga.

  För er som har missat varför jag går på det så är det för min Endometrios. Sjukgymnasten är med i Endometriosteamet och vet precis vad vi behöver. Vi var nog 8 stycken idag. De flesta var nya. Egentligen får man nog bara gå en gång. Men eftersom detta hjälper mig mycket så får jag gå igen. Det är 10 gånger. Idag var det både slappt och jobbigt. Vi började med andningen. Man blir så avslappnad. Eftersom jag varit där tidigare så visste jag hur jag skulle göra och kunde då slappna av lättare. De andra hade lite problem med det. Sen gjorde vi en del bäckenövningar där man trycker fram och bak bäckenet. Detta gör faktiskt stor nytta. I alla fall för mig. Jag har en plan att försöka göra dessa övningar en gång om dagen tills nästa gång. Passa på när Edgar vilar.

  Sen var mamma hemma igen. Edgar har lite separationsångest just nu. Saknar oss när vi inte är hemma.

  Edgar somnade vid 14 och sov till 17 idag. Det fungerar väldigt bra med bara en vila. Men det gäller att hålla honom sysselsatt då. Han fick hjälpa pappa med tvätten.

  Vi har inte gjort så mycket mer idag. Jag fick hem två paket som jag ska visa er sen. Det är så roligt med paket. Det ena var till mig och det andra till Edgar.

  Dagens outfit. Jag budade på en tröja med pandor på Tradera för rätt länge sen nu. Nu passar den. Edgars favoritgosedjur är en panda så han tyckte denna tröja var fin.

  Jag har varit så trött och öm efter yogan så jag har inte gjort så mycket mer idag. Jonas och Edgar var iväg på apoteket en runda. Jag orkade inte följa med.

  Nu sover Edgar och jag ligger med värmedynan i soffan. Kanske det blir något avsnitt av vår nya favoritserie Jordskott. Har ni sett den? Väldigt spännande och bra för att vara en svensk film.

  ❤️Magdalena❤️

  Gillar

  Kommentarer

  Vegetariskt