Vredesutbrott & en promenad!

Edgar ville inte vila i förmiddags så jag bestämde att vi skulle gå ut och gå en runda istället. Så kunde han sova i vagnen. Men han vill inte det för det finns så mycket att titta på.

Först gick vi inom Folkets Park. Där var isbanan öppen med pepparkaksgubbar och eld runt om. Det såg mysigt ut. Synd att jag inte kan åka skridskor. Jag pajade foten när jag var 15 år och har fortfarande men efter det. Kan inte vrida foten i sidled. Jag fick operera den för jag hade krossat ben i foten. Najs! Ung och dum som jag var så hankade jag på en moped och trillade.

Så här ser vår vagn ut. Åkpåsen är lite liten men ska köpa en ny snart. Måste bara bestämma vilken vi ska ha. Blir nog en Britax så jag vet att den passar. Annars är Elodie Details väldigt snygga, men dyra.

Jag trodde där skulle vara julmarknad på Far i hatten idag men det var tydligen imorgon.

Vi gick på Friisgatan som hade gjort det lite julmysigt. Men det var inte mycket alls. Blomsterbutiken hade mycket fint. Jag ville köpa med mig en massa hem. Men jag är lite fattig just nu.

Vi gick inom Triangeln en runda. Jag hoppades på att där inte skulle vara så mycket folk eftersom vi var där tidigt. Men nej! Vi gick inom Lindex för jag vill ha en fin lite julig tröja till Edgar. Men det finns mest flickkläder. Klänningar. Det sätter jag inte på honom. Där går min gräns.

Vi sprang på en vän, Hanna, som också var ute en snabb runda. Vi ska hem till de på kalas nästa helg om hissen fungerar. Jonas jobbar så jag och Edgar får åka dit själva.

Jag hittade en vit skjorta som var en body. Den var fin. Men jag skulle vilja ha en röd fluga till i så fall. Så jag avvaktade lite. Sen orkade vi inte gå i fler butiker. Vi får ta det i veckan istället. Ev på tisdag när mina föräldrar kommer ner.

Edgar somnade till lite snabbt på vägen till Konsum. Men så fort vi kom in så vaknade han igen. Han är för nyfiken. Vi handlade risgrynsgröt som vi smaskade på när vi kom hem.

Då var Edgar övertrött. Jag försökte vila med honom men han blev så arg och skrek och hoppade på min mage. Sen tog han en fjärrkontroll till min sänglampa. När jag tog den ifrån honom så började han gallskrika. Har aldrig sett honom så här. Trodde först han hade ont någonstans. Men det är nog bara som han börjar utveckla sin personlighet. Han var övertrött och fick en flaska välling. Sen somnade han gott. Puh!

Gör era barn också sådär? Det känns så olikt Edgar. Men han håller ju på att gå från bebis till ett barn. Det är så svårt när man ska säga nej men inte kunna förklara för honom varför man säger nej. Sen är det svårt när han inte kan säga vad han vill också.

Nu dricker jag lite julmust och ska slappa framför tvn.

Vad hittar ni på idag?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
ja gallskrik kommer och går dagligen här hemma när han inte får som han vill 🙄 men ja ger mig inte som tur är 😅 idag är en lugn dag så jag kan bli frisk igen ⭐️
nouw.com/egenodlatärdetbästa