Vloggin’ Mamas - Din testpanel i vardagen!

Nu har vi vårt koncept färdigt!!!

Efter mycket testande och diskussioner har vi nu hittat vår grej. Vloggin’ mamas ska bli testpiloter - eller rättare sagt våra barn ska bli det och vi mammor ska filma det.

Vill du som företag veta vad våra barn tycker om dina produkter? Maila oss då på vlogginmamas@outlook.com så diskuterar vi hur vi går vidare.

Vill du som privatperson följa oss hittar du våra konton på instagram och Facebook! Vi har inte bara grymmaste testpanelen ever utan håller även GiveAways då och då! Följ oss!

Vilka är Vloggin’ Mamas och varför blev vi Vloggin’ Mamas?

Vloggin’ Mamas består av 4 bloggande & instagrammande mammor: @sillyme @biabia @Jeenyrosen & @joossans - Vi ville göra något mer än att bara blogga så vi började även vlogga med fokus på barn.

@sillyme - Magdalena är hmm... 31 år gammal (något modifierat) och bor i 5 rok i Malmö. Hon har en liten plutt på 17 månader, Edgar, som hon och gubben väntade på i evigheter då dom länge var ofrivilligt barnlösa. Sen finns där även en bonusson som är 19. Hon är ett kontrollfreak i positiv bemärkning då hon är den som har koll på allt men hon har svårt att ta för sig. Hon älskar foto och musik - så pass mycket att hon både proddar, skriver och sjunger själv!

@biabia - Anna är 37 år gammal, bor i villa i norra Sthlm och har 3 barn, grabbar på 15 & 17 år samt lilla sladdisprinsessan Ellie som fyller två år i april. Anna är social, plikttrogen och driven men lider av prestationsångest som ibland ställer till det för henne. Hon har inga bestående specifika intressen utan kan brinna otroligt mycket för en viss sak för att sedan hitta något annat. Tror det kallas hyperfokus och är ett ganska vanligt drag hos någon med adhd.

@Jeenyrosen - Jenny bor i Skåne, Nordanå i ett hus och har lilla Livia på 16 månader. Hon är galet envis vilket brukar leda till att hon oftast får som hon vill i slutändan men är för snäll för sitt eget bästa, det är såklart på gott och ont. Hon älskar inredning, foto och att blogga - detta gör hon såklart väldigt bra och har ett skarpt öga för detaljer. Det märker man på hennes sätt att dela med sig i sina kanaler.

@joossans - Josefine är 27 år och bor i en lägenhet i Malmö. Hennes lilla Leon är nu 1 år och 9 månader gammal! Hon är en envis kvinna som inte ger sig förens hon lyckats men även hon vara alldeles alldeles för snäll och godtrogen - men vad vore världen utan någon som tror det finns något gott i oss alla? Hon älskar det där med mode och skönhet vilken man verkligen märker i hennes flöde, musik är också ett stort intresse och givetvis älskar hon att dela med sig av allt detta på bloggen och instagram.

Under december hade vi en väldigt lyckad julkalender på Instagram och nu tar vi detta till en ny nivå! Vi ska inspirera och influera hela världen! Hänger ni på?


❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

biabia
biabia,
så grymma ❤️
nouw.com/biabia
Jeenyrosen
Jeenyrosen,