Vinnarsoppan & gunga!

Jag och Edgar åt frukost vid 10. Han fick testa en grötklämmis som han tyckte var sååååå god. Den kommer i ett eget inlägg sen.

Vi hade tänkt gå ut men jag hade lite ont i huvudet så gick och la mig en stund sen och sov i två timmar. Sen kändes det lite bättre.

Så vi gick ut en runda i alla fall. Jag trodde det var kört. Tyvärr hade solen gömt sig bakom molnen. Men det var varmt ändå.

Edgar fick sitta upp i sittvagnen. Det tyckte han var kul. Han gick t om med på att ha selen på sig så det var ju bra. Han har bara testat att ligga ner innan.

Min stora kille!!! 😍

Vi gick först till Folkets Park och gungade. Bebisgungorna var upptagna så Edgar fick gunga med Jonas. Han var för trött för att uppskatta det. Så vi gick vidare.

En trött kille som älskar att åka vagn!!!

Vi gick och kollade på vattnet men det lockade inte direkt heller. Edgar ville sova.

Mitt hår är rosa igen. Måste färga om det.

Sen tog vi en fika i kiosken. Jag åt en mjukglass och Jonas en vegetarisk fransk hot dog. Mums! Vi fick smyga för Edgar för han vill tvunget också äta något om vi gör det. Nu får vi börja dela med oss eller smyga om vi ska äta onyttigheter. Hi hi! Jag hade glömt att packa med något ätbart till honom. Det var ju lite taskigt fast att han precis hade ätit. Det är kanske dags att ha med sig en majskrok eller två. De där med jordgubbssmak gillar han. Men det blir ju så rysligt kladdigt.

Efter smasket gick vi och kollade på sköldpaddorna som bråkade. Vi gissade på att det var två hanar som bråkade om honan. Men de kanske bara var uttråkade. Edgar såg inte dem så det var lite synd. Vi måste gå in på Terrariet någon dag sen och titta på aporna och de andra djuren. Längesen jag var där.

Vi gick en runda till Ica Söder och handlade. Sen när vi gick till parken igen så var en gunga ledig. Edgar tycker det är så kul. Bredvid satt en tjej som var lika gammal och mamman kände igen oss. Vi hade tydligen gått på samma föräldrainfo på MammaMia. Att hon kom ihåg det. Jag har inget minne av de som var där. Känns som en evighet sen. Men det var kul!

När vi kom hem så lagade jag Grön Ärtsoppa. Ett recept som jag vunnit pris för. Så det ska jag lägga upp sen i en bebisvariant. Edgar fick också äta det men jag gjorde den mer som ett mos till honom. Jag vet inte om han tyckte om det eller inte. Han hade fått äta lite innan för det tog tid att laga mat. Så han var nog trött. Vi får testa att ge honom det igen en annan dag.

Ikväll tvättar vi. Det är så drygt för tvättstugan ligger i andra trappen och man måste gå ut på trottoaren för att komma dit. Jobbigt utan hiss också. Men nu är den snart klar. Edgar och Jonas vilar lite och jag sitter med bloggen.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer