Vilken befrielse!!!

Nu är jag hemma igen. Puh! Vilken tur att jag åkte in.

Jag var framme på gynakuten klockan 11:30. Jag fick en brits att ligga på för jag orkade inte sitta. Trodde det skulle ta flera timmar. Sen fick jag prata med en trevlig sköterska. Hon tog lite prover och allt visade bra. Sen fick jag lägga mig igen.

Efter en stund kom hon med smärtstillande. Jag hade redan tagit alvedon och Diklofenak vågade jag inte ta utan Omeprazol. Så det fick bli en Oxynorm. Den hjälpte inte så mycket men fick mig att slappna av.

Efter ett tag behövde jag gå på toaletten. När jag kom ut hade läkaren frågat efter mig. Vad förvånad jag blev. Det brukar ta flera timmar innan man får träffa en läkare när det är helg. Ja annars också.

Vi pratade bara lite snabbt och hon frågade om jag ville ta ut spiralen. Ja tack sa jag!!! Så det var bara att klä av sig och hoppa upp i gynstolen. Jag var nervös över att det skulle göra mycket ont. Hon kollade med ultraljud och såg direkt att spiralen hade glidit ner och satt sig mot livmodertappen. Inte alls konstigt att jag haft så ont. Helt galet att jag har behövt gå med den så här och tro att det var "normalt". Jag blev både lättad och arg. Hon drog ut den snabbt och det kändes inte. Efteråt fick jag en sån lättnadskänsla. Smärtan blev mindre och jag kände mig gladare. Det som hade känts som en kniv kändes nu mer bara som ett sår. Sen fick jag gå hem igen. Det tog bara 2 1/2 timme. Wow! Jag som hade sån ångest. Jag har blivit dåligt behandlad på gynakuten några gånger så fick nästan panikångest av att gå dit. Ligger hellre hemma och har ont. Ska det behöva vara så? Men idag var de väldigt snälla allihopa.

Nu ligger jag i sängen med värmedynan för det har börjat göra lite mer ont igen. Jag var lite kaxig ett tag och busade för mycket med Edgar och bytte sängkläder och annat. Jag får nog ta det lite lugnt ett tag till.

Vi får se om min Endometriosläkare ringer i veckan och vad hon säger om det hela. Jag vill helst slippa allt vad preventivmedel heter men det lär hon inte gå med på. Jag får inte blöda. Men det lär jag göra snart för enbart Cerazette hjälper inte mig.


❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Mirre,
Ohh skönt att det gick smärtfritt idag då, skönt att få bort den
sweetwords.se
sillyme
sillyme,
Ja verkligen!!! 😊
nouw.com/sillyme