Vilka är Vloggin' Mamas?

Anna
"Ingen skall straffas för sina tankar".

Välkommen hit, jag heter Anna @Archeyyy och är ofta lite för ärlig. Ni kommer att få läsa om hur det är att leva med adhd, bipolär sjukdom och samtidigt tackla både tonårsproblem och dagisbarn.

Mina söner är pseudotvillingar födda året efter varann och med exakt (på dagen) 18 månaders mellanrum. Min dotter föddes i april 2016, det är 14 år mellan henne och nästa syskon så hon är en riktig liten sladdis.

Kontakt: annawestergren@outlook.com

Jenny
Välkommen hit! I denna blogg får du följa med i varje sväng, nedförsbacke och alla fina stunder i att vara mamma. Mitt namn är Jenny @Jeenyrosen är 28 år, mamma till Livia som är född 161109 och är sambo med Jonas. Klicka på följ och häng med du också!

Kontakt: Jenny_jeeny@hotmail.com

Magdalena
Magdalena @sillyme heter jag och bor i Malmö. Min blogg handlar om mitt liv som mamma till Edgar som föddes i oktober 2016. Sen bloggar jag även om vegetarisk matlagning, barnmat, resor, kläder, pyssel, foto, tester, leksaker och annat roligt. Även om Endometrios, ofrivillig barnlöshet och att vara änglamamma som är lite mer tråkiga saker.

Hoppas ni vill följa mig!

Ni kan nå mig på sillymeblogg@gmail.com

Josefine
Hej!

Vad roligt ni har hittat hit! Tjejen som driver denna bloggen heter Josefine @joossans. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo och min son, och trivs som fisken i vattnet!

Följ med på min resa genom livets sura äpplen, och lite sötare frukter.

kontakt/samarbete, maila på jossanmalmqvist@gmail.com

Lina
Mitt namn är Lina @llinathor. Jag är mamma till Wilma född 151220 och Hugo 170102. Vi bor tillsammans med barnens pappa, min sambo Christian i ett hus vi köpte som renoveras från grund och botten. I min blogg får ni läsa mycket om våran vardag, barnens utveckling och allt som hörtill, inredning och shopping. Mycket tankar och känslor från min sida då jag drabbats av cancer. Jag har även en svag punkt i livet. Barnkläder. Hoppas ni gillar oss.

Kontakt/samarbeten: Linathor@live.se

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer