Vi var på fest!

Igår åkte vi till mina föräldrar i Bjärnum på fest. Min pappa fyller år snart och jag också.

Det var tur att vi köpte solskydd till bilen. För det var faktiskt fint väder. Edgar sov nästan hela vägen.

Finskorna var på som börjar bli för små. Det är dags att köpa ett par riktiga skor. Jag har hittat några på Tradera. Det är svårt att hitta så små riktiga skor som inte kostar en förmögenhet. Lilla bebis-Bobbo fick också följa med.

När vi kom fram blev Edgar helt lycklig och kröp rundor i hela huset och busade. Här busar han med moster Malin. Han var ju tvungen att visa så fint han kan stå. Den där pallen var bra. Där är hjul på så Edgar kunde gå med den. Dags att köpa en lära-gå-vagn!!!

Han fick en 11-månaderspresent av mormor. Bobbo och Diddi som fingerdockor. De blev uppskattade.

Först åt vi middag. Edgar fick potatis, sås och quornbitar som han smaskade i sig med god aptit. Det är sällan vi gör potatis med brunsås. Vi får nog börja göra det. Quornbitar är en favorit. Vi åt också potatis och sås men fick Quornfiléer istället. Samt en massa gott till. Gelé är något som vi aldrig har hemma. Det är så gott!!!

Till efterrätt fick vi pannacotta och Edgar fick blåbär och hallon. Mums mums!

Läppstift på!!! 😍

Den enda bilden jag tog på oss alla. Syster Maria & Gert och Syster Malin & Magnus samt min pappa är helt inne i något spännande på mobilen. Mamma sitter med sin mobil och jag fotade med min. Ha ha! Edgar äter fortfarande bär.

Sen fikade vi också. Det blev en lyxig rulltårta med grädde. Edgar åt hela två klämmisar. Samt lite välling på det.

Jag fick också en present av mamma och pappa. Findukar till vårt bord i vardagsrummet. Perfekt när vi ska ha kalas snart för Edgar. En stor där vi kan ha iläggsskivan i och en mindre när vi har bordet mindre.

Sen gick vi och la oss vid 22 tror jag. Både jag och Edgar var jättetrötta. Så det var skönt! Vi sov över så vi slapp köra hem när det var mörkt. Något som Edgars mormor och morfar uppskattade. Så fick de busa lite mer.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Malin Nygren
,
Tack för en trevlig dag 😍
sillyme
sillyme,
Tack själv! 😍
nouw.com/sillyme