Vi kommer ut!!!

I morse träffade jag på en av hissmontörerna och han sa då att det bara var lite att fixa och att den troligtvis skulle komma igång idag.

Vid 15 gick jag ut och kollade. Det stod inte avstängd längre. Så jag tryckte på knappen som pep högt och displayen började räkna uppåt. Hissen var på väg upp!!!

Vi blev så glada att vi slängde på oss varma kläder och sprang ut direkt.

Det går inte att beskriva med ord vilken lycka jag känner. Många av er kanske inte förstår vad det betyder med en fungerande hiss för oss.

I två år har jag känt mig instängd i lägenheten för att vår hiss inte har fungerat eller att jag har varit rädd för att fastna i den. Det hände flera gånger.

Först var jag gravid och hade svårt för att gå. Fyra våningar med trappor upp och ner kändes som ett stort projekt. Sen när vi fick Edgar så hade vi ångest för vi kunde sällan använda vår dyra fina vagn. Liggdelen har vi knappt använt ute bara för det. När vi började använda sittdelen så kändes det lättare att få ner vagnen. Jag tog Edgar och Jonas vagnen. Men man hade alltid så stor ångest för att komma hem och behöva släpa allt upp igen. Helst om man hade handlat också. Jag får ofta ont efter att jag har gått.

Nu kan jag och Edgar gå ut själva och göra vad vi vill. Även om jag har ont så kan vi gå ut. För vagnen blir lite som en rullator för mig. Jag är inte behov av en personlig assistent som kan hjälpa mig ner. Jag känner mig fri. Jag kan göra det JAG vill!

Jag är så lycklig!!! Jag känner mig inte instängd längre!!! Nu ska vi gå ut varje dag!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

E
,
Wohooo 😃
hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,
Mysfamiljen
Mysfamiljen,