Vi har gjort egna klämmisar!

I samarbete med Fill’n Squeeze så har vi i Vloggin’ Mamas fått testa deras startpaket som man kan göra egna klämmisar med. Ett sånt här kit har jag velat ha länge men aldrig blivit färdig till att köpa.

Man bara fyller den här behållaren med det man vill ha i klämmispåsen. Sen trycker man i det med hjälp utav en speciell stav. Lätt som en plätt!

Själva påsarna kan man återanvända. Man diskar de med ljummet vatten och diskmedel. Man får till en speciell diskborste. Ett tips är att sen förvara de i frysen så de håller sig fräscha.

Man kan frysa in mat i påsarna. Sen kan man värma de i vattenbad och t om värma de i mikrovågsugn. Visst låter det perfekt? Jag gillar verkligen att man kan frysa in de och sen ta fram en på morgonen om man ska iväg sen. De är ju perfekta för utflykten eller öppna förskolan.

I startpaketet får man en behållare med ett litet lock, 5 klämmispåsar, en stav med ett silikonhölje som går att ta av och en diskborste.

Man kan antingen använda staven och mosa maten direkt i behållaren eller använda sin stavmixer direkt i behållaren. Jag har gjort smoothie i vår Blender som jag sen hällt över i behållaren. Man kan göra som man vill.

Jag och Edgar har gjort en Vlogg där jag visar hur man enkelt gör sina egna klämmisar. Edgar visar upp en surprise som var mindre lyckad. Ni får kolla in vloggen och se vad han hittar på. Jag tyckte det var kul att ha med.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
dom är sjuk bra klpte dessa 2013 & använder dessa forrfarande
nouw.com/jagochminahjärtan
sillyme
sillyme,
Ja riktigt bra! 😍
nouw.com/sillyme
Millis
,
haha jag skratta så tårarna sprutar. sååå kul att se att man kan vara helt inne i att prata om en produkt och inte se vad barnet gör. sååå kul att se din min när du upptäcker att han kladdat en del i soffan. helt underbart klipp. kram