Samarbete

  Vi bodde på hotell i helgen!

  Hej!
  Hur mår ni? Jag känner mig lite förkyld. Näsan rinner. Eller är det mycket pollen ute? Förra veckan hade jag mest hosta och feber. Men det är bättre.

  I fredags kom Anticimex och sanerade mot loppor igen. Hoppas vi slipper de nu. Eftersom katterna inte får vara i lägenheten på 24 timmar så tog vi in på hotell.

  När saneraren kom så fick vi bråttom med att få in katterna i burarna. Det var inte så lätt eftersom de gömde sig. Men till slut fick vi med oss allt.

  Vi tog en taxi till hotellet. Comfort Hotel bodde vi på. Vi var lite tidiga men det gick att checka in ändå. De som stod i receptionen tyckte det var så kul med katterna. Det är inte så ofta som folk har med sig det. För det blir ju lite mer omständigt än med en hund då man måste ha en kattlåda med.

  Jonas stack iväg och köpte mat på Subway sen. Det var så gott. Längesen jag åt det. Sen slappade vi lite i sängen och tittade på tv.

  Sen utforskade vi hotellet lite. Jag och Edgar åt en muffins och Jonas tog en öl.

  Edgar fick testa att spela Flipper. Kul!

  Efteråt gick vi till Coop och handlade sallad och fredagsmys. För de hade inte så mycket på hotellet. Sen blev det mys i sängen igen. Vi kollade på The Masked Singer. Sådär kul! Eller vad tycker ni?

  På natten sov jag sådär bra. Katten Soya ska alltid busa en massa. Hon är så dryg. Sen var sängen lite obekväm när man skulle sova tre stycken i den. Jag fick en liten liten plats att sova på. Ha ha! Det kändes som att jag skulle rulla in mot mitten hela tiden och på Edgar. Nästa gång får vi fixa en extra säng.

  Frukosten var väldigt god i alla fall. Det blev kö till pannkakorna för alla tyckte de var så goda. Jag tog chokladkräm och grädde på mina. Nom nom. Croissanterna var också väldigt goda. Jag vet inte hur många jag åt. Där fanns ett väldigt gott bröd också. Samt lite frukt och grönsaker.

  Vi checkade ut vid 12. Mätta och nöjda. Jag längtar redan efter hotellfrukost.

  ❤️Magdalena❤️

  Gillar