Vem är jag?

Jag har en del nya läsare så tänkte att jag kunde presentera mig lite och berätta vem jag är.

Magdalena heter jag och är mamma till Edgar som föddes den 13 oktober 2016. Jag och min man Jonas hade kämpat i hela 7 år för att bli föräldrar. Vi har en ängladotter som heter Edda och som föddes sommaren 2012 då hon somnat in i min mage i vecka 22. Efter där hade vi en tuff tid. Jag fick även ett uteblivet missfall 2013 som inte gjorde saken bättre. Men nu är han här. Världens finaste bebis och vi är så lyckliga.

Jag jobbar som personlig assistent men har inte varit där på två år. Först var jag sjukskriven pga min endometrios som blev riktigt hemsk. Jag kunde knappt gå och hade dagliga hemska smärtor. Blödde från alla håll. Ändtarm och urinblåsa. Inte alls kul alltså. Hösten 2015 opererades jag och mådde sen lite bättre. Jag blev gravid med Edgar och var då sjukskriven för det för endometriosen och foglossning gjorde åter igen att jag inte kunde gå. Jag fick ha kryckor halva graviditeten. En tuff graviditet med smärtor och oro. Jag fick gå på Specialistmödravård och fick jättebra hjälp. Jag är så lycklig över att allt gick bra denna gången. En graviditet skulle jag nog inte våga mig på igen.

På fritiden pysslar jag mycket med musik. Jag producerar och sjunger själv under namnet Libra. Något jag gjort sen 1997. Jag har släppt en del låtar på ett skivbolag här i Malmö. Spelat live runt om i Sverige men även i Leipzig och London. För tillfället ligger musiken på is då all min tid går åt till att vara mamma till Edgar. Men när han blir lite större ska jag ta tag i det igen.

Jag är vegetarian sen 1996 och trivs bra med det. Jag gillar att laga mat och experimenterar gärna i köket. Jag gillar att vara kreativ och skapa olika saker. Det får mig att må bra. Jag syr även lite ibland. Mest dregglisar till Edgar. Några byxor har jag också gjort.

Jag bor i Malmö på Möllan med min man Jonas, Edgar såklart och bonussonen Jonathan som är hos oss varannan vecka. Vi har två katter, Saga och Soya.

Ja det var lite om mig. Vem är du och hur hittade du hit?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Lillyme
Lillyme,
Härlig blogg! Kika gärna in på min 😀 kram 🌸
nouw.com/lillyme
sillyme
sillyme,
Tack! Ska kika! 🌺
nouw.com/sillyme
Kassie
,
Jag hittade dig genom din andra blogg när jag själv kämpade för att bli gravid. Er kamp och att ni inte gav upp gav mig styrka ❤ så tack för det! Nu vilar vår älskade lilla bebis snart 3 veckor gammal på mitt bröst och jag är så tacksam! Hade precis som du RN tuff graviditet, förutom oro kräktes jag från vecka 6 till förlossning.. men det va han värd! Jag har också två katter, älskar att springa och bor med sambo, bebis och katter söder om Sthlm. Jag följer dig också på instagram där jag heter katitzio. TACK för pepp!
Mirre - Sweetwords,
Roligt att läsa om dig och även djupt, vi har ju haft liknande story med barnakämpandet
sweetwords.se