Vegofisk & duktig potträning!

Idag tog jag bussen till Kvinnokliniken och träffade psykologen i Endometriosteamet igen. Jag gillar henne. Hon lyssnar noga och säger så bra saker. Hon ska hjälpa mig att hantera smärta i vardagen och få mig att våga göra saker på egen hand igen. Jag har lite svårt för det. Känner mig instängd i en bråkande kropp som jag är rädd för ska kollapsa när som helst. Men riktigt så illa är det ju inte.

När jag kom hem blev det bus med denna busungen.

Han har så tokiga saker för sig nu. Han härmar en hela tiden. Jag tog upp den här kartongen med en plastfilm på och visade att man kunde kika igenom den. Typ lekte tv. Nu trycker han näsan mot den. När jag gjorde det tyckte han det var lite läskigt.

Vi har inte gjort så mycket idag. Jag och Edgar vilade lite i eftermiddags och då passade Jonas på att sticka ut en runda för att leta present till mig. Whoho!!! Jag fyller år på torsdag. Hur gammal tror ni att jag blir?

Efter att vi ätit kvällsmat så fick Edgar bada. Men först kissade han på pottan igen. Han är så duktig!!! Jag tränade lite när han badade. Då ropade Jonas på mig att jag var tvungen att komma och titta. Då möttes jag av det här. Min tokiga busunge. Fisken i munnen. Tur det bara var en plastfisk för Edgar är vegetarian. 😜

Jag fick migrän ikväll. Hatar det!!! Så det var bara att ta en nässpray och lägga sig en stund. Men först läste vi saga för Edgar. Mysigt!

Nu har jag och Jonas kollat något avsnitt Lucifer och jag ska sova. Det blev sent idag också.

Godnatt!

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer

En Malin
,
Har ju följt din blogg ett tag så vet att du är lika gammal som jag. 😉