Veckans planer!

Godmorgon!
Måndag igen. Hösten är här. Tänk att det redan är oktober. Jag tycker att tiden går så snabbt. Hänger inte riktigt med.

Edgar är sjuk igen. Förkyld. Så tråkigt. Så han får stanna hemma från förskolan denna veckan.

Jag ska ha ett möte med arbetsförmedlingen på onsdag. Eventuellt får vi boka om det då jag också måste stanna hemma och ta hand om Edgar. Jag ska få gå en arbetsutbildning. Ett samarbete de har med Folkhögskolan. Det ska nog bli bra. Intressant och skönt att komma igång och göra något igen.

På söndag ska Edgar ha kalas för sina kompisar. Jag hoppas att han hinner bli frisk tills dess. Vi får se hur han mår på torsdag.

Han har valt Brandman Sam som tema. Så jag har beställt lite kalasgrejer som bl a tallrikar, muggar och servetter. Jag ska sy en tröja till honom i detta tyg. Men jag vet inte riktigt när jag ska kunna göra det i hemlighet. Det får bli när han sover antagligen.

Jag håller på att sy denna tröja med Mamma Mu till honom också. Men den ska han inte få förrän på sin födelsedag nästa vecka. Vi får se hur mycket jag hinner.

Jag ska baka en stor tårta också. Jag har en plan om hur den ska se ut. Lite svårt och tar kanske lite tid. Så vi får se hur den blir. Det är roligt att göra tårtor. Men jag ska inte börja med den på söndag. Får då blir det för stressigt. Det ska ju pyntas då också. Det är så roligt med kalas. Kul nu när han är större och förstår mer.

Hoppas att ni får en fin vecka! Nu hoppas jag bara att jag slipper förkylningen.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer