Veckans blogg blev...

Hej allihopa, mitt namn är Jenny. Bloggar under namnet @Jeenyrosen här på nouw. I min blogg så kan ni läsa om allt mellan himmel och jord. Bloggar under föräldrarskap men den är även personlig.

9 november 2016, blev jag mamma till en helt perfekt dotter. Har velat att ha barn i sådär 10år, och äntligen slog det igenom. Livet förändrades på två sekunder. Jag har alltid drömt om att föda "normalt" men fick ett akut kejsarsnitt, varför? - Jo, min dotter låg i säte. Att ligga i säte innebär att barnets rumpa är fixerad istället för huvudet. Känslorna som sprudlade igenom ens kropp när man fick det beskedet är obeskrivligt. Jag nådde bottnen men jag fick min dotter till slut och sen släppte allt.

Känslorna att va mamma är helt obeskrivligt, alla mammor vet hur det känns. Tröttheten hänger en i röven varje dag, gråhårig i förtid och sena nätter. Men när man blev gravid så skrev man under att man är med på detta. Jag va redo, jag är redo.
Att va mamma är helt fantastiskt, känslosam och överlycklig period. Första tanden, första ordet, första stegen and so on, man lever i en lyckobubbla helt enkelt.

Jag är mamma till Livia. Livia betyder på latin "blå" och på hebreiska "krona". Stämmer in väldigt bra på Livia, hon har blåa ögon och hon är vår prinsessa.

Häng med mig, där jag berättar om min vardag som förstföderska, även andra personliga inlägg.

XO

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Finaste Jeeny 😃
nouw.com/jenniferofhbg