Varma jackor!

Zalando har jättefina vinterjackor till barn. Dessa tycker jag är fina. Tror vi ska köpa den längst ner till höger till Edgar. 299:- är ett bra pris. Ska man ta storlek 92? Han använder 74-80 nu. Det är så svårt!!!

Inlägget innehåller en affiliatelänk!

❤️Magdalena❤️

  • Kläder

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Vi har bara 68-74 fortfarande till vår tjej hon är ju lika stor som Edgar. Vi har köpt 74 i vinterkläder tror inte hon hinner bli 80 cm till hösten/vintern.
hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,
Fina! Jag tycker du ska ta 80, max 86. Just jackor brukar ju vara ganska rymliga också =)
nouw.com/hjartebarnsmamman
E,
Tror att det blir alldeles för stort. Vi har köpt en overall i storlek 80 (det är pop så räknar med att den kommer att passa året ut då den ser väldigt lång ut) och sen en jacka i ålder 1-2 år. Tips är att kolla loppisen i Folkets park imorgon. Jag köpte vårt där superbilligt. Då är det inte hela världen om ngt blir för stort eller för litet 😊
komlillamonster.blogg.se
Mirre,
Fina allihopa
sweetwords.se
K
,
Hej.!du har en sån fin blogg.det är roligt att följa er vardag:)ett tips är att gå till butiken och prova ut jacka eller overall för bästa passform.kan man också få tips hur man ska tänka så barnet kan röra sig bra i plagget så det inte blir för stort eller för litet.de växer ju så fort..ha en bra dag.!
sillyme
sillyme,
Tack!!! 😍 Ja det var ju smart! Tack för tipset! 😄
nouw.com/sillyme