Varför bloggar jag?

Jag blev utmanad av @Jennysvardag att svara på denna fråga!

Jag har bloggat i 6 år snart. Först anonymt där jag skrev om att kämpa för att få bli mamma. Det som tog oss 7 år. Då hade jag mycket att skriva av mig om.

Men den bloggen var länge väldigt olycklig. Det tog tid, vi förlorade vår dotter och jag fick ett missfall. Även om att kämpa med att få diagnosen Endometrios.

Så hösten 2015 kände jag att jag skulle vilja skriva om roliga och positiva saker också. Men det passade inte in på den bloggen. Där ville jag vara anonym. Så jag startade en blogg här på Nouw och började skriva om de där roliga sakerna också. Här ville jag inte gömma mig utan det blev en öppen blogg där jag visade upp både mig och vad jag hittade på om dagarna. Det som jag gör fortfarande. I början bloggade jag om lite allt möjligt och sen när Edgar föddes så blev det fokus på föräldraskap.

Jag har alltid tyckt att jag var dålig på att skriva. Men att börja så där anonymt var nog bra för jag kunde skriva om allt. Helt plötsligt visade det sig att jag faktiskt var bra på att skriva. Det har jag fått mycket beröm för. Jag bloggar mest för min egen skull egentligen. Men det blir ju roligare om man får lite respons. Här på Nouw har jag kommit i kontakt med många andra bloggare vilket är jättekul och intressant. Det peppar mig ännu mer. Jag gillar gemenskapen. Den fanns inte på min andra blogg på det viset.

Jag försöker leva mitt liv som mamma fullt ut och vill gärna dela med mig av min vardag. Jag vill inte längre se mig själv som ofrivilligt barnlös, även om jag kallas sekundärt barnlös. Eftersom det aldrig kommer att bli ett småsyskon till Edgar. Men jag är nöjd med det. Jag vill visa att man kan komma vidare även om de där 7 åren har satt sina spår.

Jag utmanar mina fina blogg-/vloggvänner @Jeenyrosen @Archeyyy @llinathor och @frecklesnstuff att svara på frågan!

Jag 2012! Gravid, lycklig och ovetandes om det hemska som skulle hända!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

biabia
biabia,
❤️❤️❤️ Fixar strax
nouw.com/biabia
Jennysvardag
Jennysvardag,
Christer Holm,
Kul att läsa 😊 hoppas du får en fin dag.
christerholm.nu
sillyme
sillyme,
Tack detsamma! 😄
nouw.com/sillyme