Vara ute eller inne?

Idag har det varit alldeles för varmt. Det är extra jobbigt när man bor i en storstad. Jag tänkte först att vi skulle ner till havet och bada lite. Men fick höra att det finns risk för algblomning nu och att de avråder små barn från att bada. Tråkigt!

Vi har varit inne och lekt på dagen. Sen vid 18 orkade vi bege oss ut. Vi gick till en park där vi mötte upp Edgars kompis Alve med mamma och pappa.

Även om det var kväll så var det ändå enormt varmt. Vi hittade lite skugga och tänkte att barnen kunde hålla sig där. Men det ville såklart inte de. Så vi fick turas om att springa runt och leka. Det blåste lite i alla fall så det var skönt.

När vi lekt klart så begav vi oss hemåt igen. Vi köpte med oss lite mat för ingen av oss orkade laga något.

Nu har vi försökt att få det svalare i lägenheten men utan resultat. Vi hade ändå tvärdrag. Vi borde kanske köpa en AC till sovrummet. Jag kan verkligen inte sova när det är så här kvavt. Det kom precis ett litet ösregn. Vi får hoppas att det svalkar ner lite.

Ikväll har vi funderat lite på hur vi vill göra fint på balkongen. Där är så smutsigt nu. Vi bor högst upp och balkongen har inget tak. Blir det mysigt där igen så skulle vi kunna sitta där ute på kvällarna. Så imorgon bär det av till Rusta.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

thereselinoubli
thereselinoubli,
ja alltså det är ju typ lika varmt ute som inne haha
nouw.com/thereselinoubli
sillyme
sillyme,