Våra rutiner just nu!

Jag tänkte skriva lite om våra rutiner vi har just nu. Intressant?

7-9
Edgar brukar vakna någon gång mellan 7-9. Oftast 7:30 eller 8 just nu. Först får han såklart en ny blöja. Sen myser vi en stund framför tvn och jag dricker lite kaffe för att piggna till.

8-10
Efter lite morgonmys så blir det frukost. Oftast får Edgar äta själv då jag inte har hunnit bli hungrig ännu. Han får gröt.

9-11
Efter ca 2 timmar och när jag också har ätit frukost så byter vi om och gör vid oss. Sen går vi ut en runda och leker. Vi leker på en lekplats eller går till öppna förskolan.

10-12
Efter lite lek så äter vi mellis. Det brukar bli en macka och en frukt. Ibland gör jag smoothie eller så får Edgar en klämmis också.

13-15
Edgar vilar en stund på eftermiddagen. Det kan bli allt från 15 min till 3 timmar.

15-16
Edgar får äta en frukt eller klämmis när han har vaknat.

17-18
Vi lagar middag.

19-22
Edgar får välling och sen är det läggdags. Beroende lite på hur han har sovit på dagen. Vi har ingen fast läggtid ännu då det inte behövs. Men vi försöker låta Edgar vara vaken 5-6 timmar.

Natten
Edgar vaknar oftast en gång på natten och vill ha välling.

❤️Magdalena❤️

  • Rutiner

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Ingen lunch? Frågar av ren nyfikenhet för jag tycker inte att vi får in så många mål som de brukar rekommendera i typ barnmatsteklamen (som man kanske inte ska bry sig så mycket om...) Vi hinner liksom inget förmiddagsmellis utan går rakt på lunch och sen typ mjölk innan vila och frukt efter vila. Hon hinner inte bli hungrig igen annars...
sillyme
sillyme,
Vi har gett lunch innan men hinner inte med det. Han äter bättre om han får macka och frukt. Förstår inte heller hur man ska få in alla mål. 😜
nouw.com/sillyme
Karin
,
ja