Vår Valborg!

Idag mådde nog Edgar lite bättre i magen. Han åt en hel portion gröt och sen en halv klämmis på det.

Efter maten blev det bus på filten. Han ville inte sova som han brukar. Jag satt i soffan med datorn och upptäckte att han låg så här och tittade på mig. Sötisen!

Sen fick han sova en stund i vagnen.

När Edgar sov så passade jag på att lägga en ansiktsmask. Denna gör hyn mjuk och len. Återfuktar bra. Jag tyckte mitt ansikte behövde lite kärlek. Jag måste köpa en ny ansiktskräm för den har tagit slut. Fick prov på L300 som jag tyckte var bra så den ska jag nog testa mer. Annars köper jag alltid Vichy på Apoteket. Vad använder ni för någon?

Edgar sov bara en liten stund. Sen kollade han på tv och jag passade på att göra en linsgryta till honom. Den tyckte han blev jättegod så det var lyckat. Så nu har vi lite mat i frysen. Jag lägger upp receptet i ett eget inlägg sen.

Jag fick migrän så vi la oss i sängen och lyssnade på musik tills vi somnade. Men Edgar ville bara sova en liten stund då också. Jag som hade velat sova mer. Hi hi! Han fick sova en stund i vagnen sen igen för att orka med att spana in elden.

När Jonas kom hem från jobb så fixade vi till oss och så fick Edgar hoppa i sjalen på mig. Så gick vi till Folkets Park.

Men först tog vi en selfie.

Där mötte vi upp Nova med sina föräldrar Steve och Tina. Det var väldigt kallt och det tog sån tid innan de tände brasan. Någon pratade i en evighet kändes det som. Edgar var vaken länge fast att han var toktrött. Mycket att titta på. Tills kören började sjunga. Då somnade han direkt.

Sötisar! Dessa två är nästan exakt lika gamla. Det skiljer bara 6 dagar.

Precis när de tände brasan fick vi nog och gick till Konsum och handlade istället. Där hittade vi en vegetarisk lasagne till Edgar som vi råkade tappa i golvet när vi kom ut. Så det blev inget med den. Ah! Vi gick igenom parken igen tillbaka och fick se resterna av elden. Alkoholen låg som en tät dimma i parken. He!

Vi hade tänkt äta tacos när vi kom tillbaka men det blev lite försent. Jag som hade suktat efter en öl gjorde några mackor och drack vatten istället. Någon gång snart ska denna mamman dricka en öl. Gärna på en uteservering när det har blivit lite varmare.

Nu ska jag lägga mig. Jonas har precis varit och hämtat sin något överförfriskade son. Det var roligt! He! Någon gång ska väl vara den första.

Natti natti!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

MIrre,
Så trevlig valborgsfirande ni fick
sweetwords.se