Vår påskdag! 🐣

Ett lite sent inlägg. Men här kommer det!

Vi började dagen med mys i sängen som vanligt efter att Edgar ätit. Sen somnade han på mig en stund. Men där hade vi inte tid att ligga och slappa hela dagen. Så vi gick upp och åt lite gröt.

Sen duschade jag och Edgar och tog på oss lite fina kläder.

Body - H&M // Byxor - H&M

För sen var det dags att sätta sig i bilen och åka norrut en sväng. Jag och Edgar satt där bak och Jonas fick köra.

Edgar somnade direkt så jag hade inget sällskap där bak i bilen. Så jag fick fotografera lite. Ångrade att jag inte tog med mig systemkameran.

Vi skulle till mina föräldrar på påskmiddag. Edgar fick ett stort påskägg fyllt med Klämmisar. Mums!

Efter maten var Edgar så varm så han fick hoppa ur byxorna och ligga på filten och sprattla. Finskjortan hade han lyckats kladda ner så den fick bytas ut. Dags att köpa något fläckborttagningsmedel kanske.

Där fick han sällskap av moster Malin och visade stolt upp sin Bobbo som fått följa med.

Sen blev det finkaffe och tårta för denna mamman och apelsin i matnappen för Edgar. Mums mums vad det var gott tyckte vi båda.

Från vänster min syster Malin med sin man Magnus och min syster Maria samt Edgar.

Min man Jonas, min pappa, Marias man Gert och min mamma. Ja det är min familj det. Sen har jag en del syskonbarn där några fått egna barn men de var inte med denna dag.

Sen sov vi över. Edgar var extremt övertrött och hade lite svårt för att komma till ro. Han fick ligga bredvid mig och sova. Det var mysigt. Men jag sov nog inte så bra för jag ville ha koll på honom hela tiden.

Vi kom hem för en timme sen med en massa packning. Mina gamla böcker i fina resväskor som jag får visa sen. Samt lite annat smått och gott.

Nu är vi lite trötta och ska vila en stund.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer