Vår nyårsafton!

Igår hade vi fullt upp hela dagen med att städa och fixa lite inför nyårskvällen. Jag var helt slut innan kvällen ens hade börjat. Jag städade och Jonas och Edgar handlade.

Det blev klänningen med paljetter. Den är så fin! Jag köpte den på boohoo för två år sen. Förra året var den lite för liten. Men nu gick den på.

Gästerna kom vid 18. Två familjer. Så Edgar fick två barn att leka med. Nova som är någon dag yngre och Isak som är någon månad äldre. Edgar blev helt vild när de kom. Är inte skygg för fem öre. Ville klättra upp till alla och hälsa. T om till ena pappan som vi aldrig träffat.

Det blev full rulle i köket där maten skulle fixas i ordning. Barnen var vilda så vi fick turas om att hålla koll på de.

Vi började med en förrätt med kantareller i smördeg. Barnen tyckte inte det var så gott. Så de fick äta lite annat istället.

Till huvudrätt blev det klyftpotatis med dragonsås, tzaispett, sallad och bröd. Det var jättegott! Jag var så hungrig.

En timme innan tolvslaget så åt vi chokladmousse som jag hade gjort. En vegansk som var otroligt god. Vi har kvar lite i kylen så den får vi smaska upp ikväll.

Vid tolvslaget var Edgar och Nova fortfarande vakna men väldigt trötta. Isak låg och sov. Vi stod i vårt vardagsrum och tittade på raketerna. Vi har stora fönster ut mot ett torg så där såg man bra. Edgar tyckte det var spännande! Sa Stjärna hela tiden. Ja det såg ju ut som stjärnor.

Soya tyckte också det var spännande och satt i fönstret och tittade.

Sen somnade de andra barnen också. Vi vuxna satt uppe till 3. Då gick mina ögon i kors. Jag har inte varit vaken så länge sen Edgar föddes.

Det blev en väldigt lyckad kväll. Jag hade jättekul! Skönt att vara hemma. Men nästa gång får någon annan ha fest.

Så Gott Nytt År på er alla fina läsare! Idag är man lite seg. 😜

❤️Magdalena❤️

  • Fest

Gillar

Kommentarer

shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Vilken fin klänning 😍
nouw.com/shinelikeapearl
biabia
biabia,
Mysigt ändå ❤️ Och snygg var du 😘
nouw.com/biabia
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Så fin klänning! 😍
nouw.com/vägentillfriheten