Vår nyårsafton!

Edgar hade på sig sin nya tröja som vi fått av LillaGrodan Design. Så fin! Till den ett par tights från Kappahl.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle ha på mig. Först åkte paljettklänningen fram. Den är fin men inte så bekväm. Så det fick bli den nya tröjan från Lindex och en gammal kjol från H&M med glittertights till.

Vid 18 gick vi hem till några vänner som skulle ha fest. Det var hos Edgars kompis Nova. Vi var tre familjer med en 2-åring var. Så det blev väldigt lyckat. Edgar hittade en gitarr som han började spela på direkt. Han spelade för katterna men de uppskattade inte det så mycket.

Nova har ett litet trumset också som Edgar tycker är roligt. Kul att han har gitarren i ena handen och spelar på trummorna med andra. Det blir nog en musiker av honom också.

Jonas var lite lekledare i barnrummet.

Ett blivande band kanske? Barnen spelade tillsammans. Jag ångrar att jag inte filmade de. Det hade ju varit kul att ha.

Söta Nova som var så fin i sin klänning.

Efter en stund var det dags för mat. Till förrätt blev det vegansk toast-skagen. Med tofu och tångkaviar. Riktigt gott. Till huvudrätt blev det hasselbackspotatis, vegansk biff Wellington med rödvinssås. Smarrigt! Efterrätten hade jag fixat. En vegansk pannacottatårta med bär. Den blev också god men lite mindre lyckad för själva pannacottan blev för lös. Jag använde gelésocker men tog tydligen för lite.

Under kvällen fick barnen dansa och leka. De hade knappt tid att äta. Så det var full rulle.

Jag passade på att dricka lite bubbelvin. Det var nog i somras sist jag gjorde det. Vi får turas om. Men det är väldigt sällan vi dricker nu för tiden.

Den där gitarren åkte fram hela tiden. Vi får nog köpa en till Edgar sen.

Tyvärr fick jag mest bilder på barnen. Jag tänkte inte så mycket på kameran eller bloggen utan försökte ha trevligt istället. Det var en riktigt trevlig och lagom nyårsfest.

Jag lånar denna bild av värdinnan som lyckades få en bild på oss tre under 12-slaget. Vi stod på en takterrass där man såg väldigt mycket men ändå var skyddad. Perfekt!

Vi stannade kvar en liten stund efteråt så raketskjutandet skulle lugna ner sig lite. Jag tror vi gick hem vid 1:30. Då var Edgar väldigt trött och höll på att somna i vagnen. Men vi lyckades få honom att vänta tills vi kom hem. Tur han fick vila lite extra på dagen.

Tänk att det är 2019 nu!!! Vi sa att nästa år får vi ha en sån där framtidsfest. I många gamla filmer ser framtiden lite annorlunda ut mot vad den gör idag. Att vi redan är där. Kanske en robotfest?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

hannaalundqvist
hannaalundqvist,
sillyme
sillyme,