Vår midsommar & tråkigt slut!

Midsommarafton började lite tråkigt då Edgar verkade ha ont i magen och må illa. Men han åt lite ändå. Kalla jordgubbar var gott. Sen somnade han på soffan.

Då passade jag på att göra mig midsommarfin och fixa tårtan.

Så här såg min nya klänning ut. Jättefin men något stor upptill. Bhbanden syntes hela tiden då axelbanden åkte ner. Det är så svårt med storlekar.

Redo för lite midsommarfirande.

Så här blev tårtan. Jag hittade ingen sprits men det blev ganska bra ändå. När jag hade gjort den klar så låg spritsen där i lådan och tittade på mig. Ja ja!

Vi började med att äta tårta. Edgar verkade lite piggare efter vilan. Tårtan blev uppskattad.

Jag gjorde aldrig någon krans till Edgar eftersom han verkade lite hängig. Men han fick testa min. Inte så uppskattat.

Mål!!! Efter tårtan lekte Edgar med bollen en stund.

Sen gick Edgar runt med denna korgen och plockade blommor. De där stenplattorna är lite dumma. Han trillade och skrapade sig på kinden och pannan. Jag är livrädd att han ska trilla och slå i tänderna. De klarade sig som tur var.

De hade midsommarfirande en bit ifrån stugan. En tant kom inom oss och tipsade om det. För hon märkte att Edgar verkade vara lite rastlös.

Men vi kom dit lite sent. Dansen var slut och folk började gå hem. Men vi fick se midsommarstången och köpte två lotter i alla fall. Fiskdammen var också slut. Så det var ju lite synd.

Edgar fick leka en stund där och sen gick vi tillbaka till stugan.

När jag fixade med maten inne så satte Jonas igång grillen. Edgar fick gunga i hängmattan en stund och somnade. Det var tydligen mysigt. Han vaknade direkt igen när vi la honom i vagnen.

Sen var middagen äntligen klar. Jag var så hungrig. Vi åt färskpotatis med gräddfil och gräslök. Sen hade vi grillade Quornfiléer till. Det var så gott.

Edgar petade lite i maten och fick i sig lite. Han fick smaka en potatis med gräddfil och började klökas. Han har lite svårt för potatis. Mitt under middagen så storkräks han mitt över bordet och över hela sig själv. Så antar att det var den där dumma bakterien som ville upp. Så där slutade vårt midsommarfirande. Edgar fick duscha av sig och få nya kläder. Sen blev det innemys istället. Han verkade må lite bättre.

När Edgar hade somnat för kvällen så passade jag och Jonas på att titta på kvällens film.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad många fina bilder! Älskar de gröna klänningen, så fin 😊
nouw.com/sofialissmyr
sillyme
sillyme,
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
låter som att ni haft det mysigt iallfall trots spya på slutet ❤️ kram
nouw.com/egenodlatärdetbästa
sillyme
sillyme,
Ja det hade vi verkligen! 😍
nouw.com/sillyme