Vår midsommar!

I fredags, på midsommarafton körde vi upp till Bjärnum där mina föräldrar bor. Där mötte vi upp de i Hembygdsparken. Edgar blev så glad.

Där satt vi och fikade och lyssnade på musik och hade det mysigt. Det regnade inte men var lite småkyligt. Under tiden vi hade kört så hade temperaturen sjunkit. Tråkigt!

På den där scenen har mitt band också spelat en gång.

Denna dag var det lite blandad musik. Edgar gillade inte dragspelsmusiken. Det var lite högt. Så han blev lite sur efter ett tag.

Vi hade inte berättat för någon att vi köpt en ny bil så det var lite roligt när min mamma skulle åka med oss hem till de sen. Pappa körde själv för han behövde stanna kvar och hjälpa till lite. Han blev lite förvånad när det stod en ny bil på gården. Så vi var tvungna att ut och provköra. Jag fick testa deras Opel som de köpt nyligen.

Här sitter Edgar och väntar på maten. Vi var så hungriga. Fast han hade tjuvstartat. Först med en Risotto. Men den gillade han inte. Så det fick bli en mexikansk puré istället. Den var bättre. Ris var nog inte hans grej. Hårt och klumpigt.

När vi åt så fick han testa lite olika saker i sin matnapp. Melon var favoriten.

Vi åt färskpotatis, grillad quornfilé, små söta rödbetor, sallad m.m. Mums!!!

När vi hade ätit klart så fick Edgar sitta och leka. Denna stol hade jag som liten. Man kan göra om den till en stol med bord. En sån skulle man haft hemma. Smidigt!

Det regnade som bara den men vi satt ute ändå. Vi var väl skyddade. Så det var väldigt mysigt att sitta där.

Sen åkte filten fram så Edgar och Jonas kunde leka lite med klossar. Det är tråkigt att sitta still för länge. Edgar hade så mycket spring i benen. Saknade nog sin gåstol. Vi får ta med den nästa gång.

Lite senare åkte denna fram. Vi satt och lyssnade på stenkakor. Det är så mysigt. Passade bra där i regnet. Det skulle vara kul att ha en sån att ta med till parken. Fast lite tungt bara.

Sen blev Edgar trött så vi fick gå in. Då blev vi också trötta så det var bara att krypa till kojs. Edgar sov gott i en resesäng. Sov enda till 8. Det tar på krafterna att festa. 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Låter som en bra helg 👌
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,
Ja det var det! 😊
nouw.com/sillyme
Mirre- Sweetwords,
Ser perfekt ut
sweetwords.se