Vår helg!

Helgerna är så intensiva då jag och Edgar alltid är själva hemma. Så jag hinner och orkar inte med att blogga.

Var är ugglan?

Igår var det riktigt konstigt väder. Det regnade, sen sken solen och så höll det på hela dagen. Men mest regnade det. Så jag och Edgar fick stanna hemma. Jag kommer inte ut med vagnen heller så vi hade inte något val. Undrar när hissen kommer att lagas. Undrar när Hyresgästföreningen hör av sig. Hm! Jag måste nog kontakta dem igen.

Edgar har lärt sig att svänga och gå bakåt med gåstolen nu. Så nu får man se upp. Katterna får hålla undan svansarna och man får akta fötterna.

När Edgar låg och sov så passade jag på att baka en kladdkaka. Jag hittade inte den vanliga formen så det fick bli en med hål i. Så kakan blev inte så kladdig tyvärr. Bara lite i mitten. Tänkte inte på det. Att den skulle varit inne en kortare stund med den formen. Men den blev väldigt god ändå.

Sen lekte vi lite på filten. Byggde med klossar.

Sen kollade vi på Bolibompa på YouTube. Dansade Drakdansen om och om igen. Edgar tycker den är så rolig.

På kvällen lekte vi med skuggor på väggen. Jag har inte förstått varför Edgar tycker att väggen är så rolig. Men det är nog skuggorna.

När Jonas kom hem så lekte vi med Face Swap. Så läskig app. Jag höll på att garva ihjäl mig. 😂😂😂

Idag har vi också bara varit hemma. Jag har inte mått så bra. Magen har varit lite ut och in som vanligt när jag slutat med smärtisar.

Edgar gillar att ta en sak och lägga sig på rygg och leka med den. Sådär kan han ligga ett tag tills han tröttnar. Då letar han upp något nytt.

Edgar har kittlat mig på fötterna. Då blir han så busig.

Ikväll har vi sjungit Klappa händerna... Han är så duktig på att klappa nu. Han tycker det är så roligt. Han är inne i en period där han lär sig mycket nytt. Han vet vad lampa är för något. Säger man Var är lampan? Så tittar han upp på den. Man ser på honom att han funderar på hur han ska säga det. Men det går inte ännu.

Edgar har verkligen ändrat sig den senaste tiden. Han sträcker upp armarna när han vill komma upp och kramar en hårt när han väl får komma upp. Så mysigt!!! Han är verkligen med på allt man gör. Ska ha koll och vill vara med. Det är så roligt!

När Jonas kom hem så fick jag en falafel och Cola. Mums! Sen fick Edgar duscha för han lyckades kräka ner hela sig. Han busar för mycket.

Nu sover de båda och jag sitter här i min ensamhet. Ska jag också gå och lägga mig eller ta ett glas vin?

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer

Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Så jobbigt att hissen är sönder 😟
nouw.com/jasmineivanoff