Vår helg!

I lördags var vi inne på förmiddagen. Vi lekte med lera. Edgar tycker det är roligt när jag gör Babblarna. Alla ska ha hatt.

Efter vilan så gick vi ut. Jag kände först att jag inte orkade för jag har sån galen värk i kroppen. Handleder, fotleder och bäcken. Men jag trotsade smärtan och gick ut ändå.

Vi gick till Café Jesusbaren och fikade. Där är så mysigt och barnvänligt med en massa leksaker. Edgar tycker det är roligt där och hade knappt tid att dricka sin smoothie.

Efter maten gick vi till parken och lekte lite på lekplatsen. Edgar fick gunga och åka kana. Sen kom det en rejäl bajs så vi var tvungna att leta reda på en toalett med skötbord. Där finns stora och bra toaletter vid lekplatsen men ingen av de har ett skötbord. Mycket märkligt. Får nog fråga efter det. Så vi fick gå in på Far i hatten och låna deras toalett.

Det var riktigt varmt så vi gick och köpte glass efter det. Där träffade vi Edgars kompis Love med mamma och pappa som också åt glass. Så vi hängde en stund med de.

Men Edgar kan verkligen inte vara still en sekund så vi fick mest springa och jaga honom. Vi tittade på när de åkte skateboard och annat på ramperna där.

Vi gick sen vidare lite i parken. De hade satt upp staket för där skulle vara konsert senare. Så det gick inte att gå igenom som vanligt.

När vi kom fram till sköldpaddorna så höll de på att ta in de. Så vi kom lite för sent.

Men där bredvid träffade vi på en liten bebis vid namn Tage med mamma och pappa. Sen kom Edgars kompis Alve med sin mamma och pappa så vi stannade där en stund. Edgar ville ta Alves bilar hela tiden. Sen sprang han rundor så mycket så vi blev helt trötta. Jag önskar att där fanns något typ av staket så barnen inte kan springa ut på cykelvägen eller iväg för långt. För vi kan verkligen inte sitta ner båda två och slappa. Edgar är för vild.

När Edgar väl började bli lite trött så gick vi till Konsum och handlade lite och sen gick vi hem. Edgar fick ett bad för det behövdes verkligen.

Idag söndag har vi varit hemma. Jag var helt slut igår och kunde inte somna av all värk. Så fick ta en sömntablett. Tråkigt när det är så. Det finns inget som hjälper mot det.

Jag fick lite sovmorgon och vaknade 9:30. Skönt det! Värken kändes lite bättre på morgonen men blev värre under dagen igen. Så vi har inte gjort så mycket idag. Edgar vilade länge och sen vilade jag också en stund.

Nu har jag fortfarande värk och fasar för Jonas sista arbetsvecka. Hoppas det känns bättre imorgon.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Mysig helg 💕
nouw.com/jeenyrosen
Emma H
,
Tycker inte man behöver skötbord, räcker att lägga på toagolv eller i gräset. Bara man har en sådandär bärbar tunn skötbädd.
sillyme
sillyme,
Golv är äckligt och jag orkar inte sitta ner på huk. 😬
nouw.com/sillyme
Emma H
,
Tycker det inte är så farligt. Tråkigt att anpassa sig efter om det finns skötbord tycker jag. Utomhus så lägger vi bara ner i gräset eller vad det är för underlag, på en bänk eller ngt.
M
,
låt han stå upp mrdan under bläjbytet
sillyme
sillyme,
När han har bajsat? Nääää! 😂
nouw.com/sillyme