Vår bröllopsdag!

Vi började dagen med gröt som vanligt. Sen fick Edgar vila en stund. Det är skönt med lite rutiner som verkar funka bra. En vila på förmiddagen och en på eftermiddagen.

Till mellis efter vilan fick Edgar testa att äta macka med avokado som vi la i en tallrik. Det var nog spännande och roligare för honom att äta så. Han plockar de fint och tog faktiskt bara en i taget.

Vi testade att lägga frusna hallon och blåbär i hans Mini Cup. Det är bara att skaka om så hackas de i sönder och ger smak på vattnet. Han tyckte det var lite konstigt. Han dricker vatten bra annars. Så kanske dumt att vänja honom vid detta. Eller?

Sen byggde vi hus till hans mjukisar. Det var tydligen spännande. Det är kanske dags att skaffa en sån där plocklåda till honom. En 10-månaderspresent kanske? Tänk att han blir 10 månader på söndag. Tiden går alldeles för fort. Snart är han 1 år!!! Hjälp!!!

Klockan 17 hade vi bokat bord på Dubbel Dubbel som serverar Dim Sum. Det var första gången jag åt där. Det är så mysigt att sitta på gården. Edgar var jättebusig och höll låda hela tiden. Ville äta det som vi åt men det var inte så bebisvänligt. Hans grötklämmis var mindre intressant. Men han åt upp den. Fick smaka lite av oss.

Några av rätterna. Vi tog en vegansk meny och delade på. Alltså det var sådär löjligt gott. Jag älskar plockmat. Att få smaka på lite olika rätter. Har ni inte ätit där så gör det!!!

Denna bilden blev så bra på Jonas och Edgar. Mina fina! Så nu har vi firat vår bröllopsdag. Efteråt var vi trötta. Speciellt Edgar. Så vi gick hem igen. Det blev en tidig kväll. Vi hade inte vagnen med heller.

När vi kom hem så blev det soffmys. Soya la sig hos mig och Edgar somnade hos Jonas.

Nu har vi precis tittat klart på Z Nation. Vad ska vi nu kolla på? Har ni någon favoritserie på Netflix?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

QueenGniztra
QueenGniztra,
Christina
,
Jag och min man har precis tittat klart på Glow, en härlig 80-tals serie om kvinnliga wreslers. Tänkte även på frysta hallon, det var väl svenska annars finns det risk för magsjuka. Men du har säkert koll men kanske nån annan inte tänker på det. Grattis med bröllopsdagen! 🎊🥂🎊