Vad vill jag med mitt liv?

Här sitter jag på balkongen och dricker kaffe och funderar över mitt liv. Innan vi fick Edgar så hade jag bara bebis i huvudet. Det var det enda jag ville ha och tänkte på. Men nu när han är här, vad vill jag då?

Det är otroligt skönt att vara föräldraledig. Men jag börjar bli lite rastlös. Det måste hända något mer i mitt liv. Jag vet inte hur länge jag ska vara ledig ännu. Eller om jag vill tillbaka till mitt gamla jobb. Vill ens min brukare ha mig tillbaka? Det är visserligen ett bra jobb där jag kan jobba några enstaka pass om jag vill. Kanske det skulle kännas bra? Jag ska nog börja kika efter något nytt också. Jag skulle kunna tänka mig ett kontorsjobb på deltid. Men det är nog inte så lätt att hitta. Kanske jag kan vara vikarie? Fast det skulle nog bara kännas stressigt.

Så vad vill jag med mitt liv? Jag vet faktiskt inte!!! Om jag bara kunde komma på något jag vill bli när jag blir stor och börja plugga till det. Men jag har faktiskt ingen aning.

Lite förmiddagssvammel från mig. Jag fick gå in igen för det började regna. Svensk sommar!!! Är så trött på detta väder!!!

❤️Magdalena❤️

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Jag vet inte heller riktigt vad jag vill, bara att jag inte vill tillbaka till mitt nuvarande jobb.
nouw.com/mysfamiljen