Varför vaccinerar du inte ditt barn?

Dreamteam sprider nätkärlek!

Vi som vill sprida lite extra kärlek på nätet heter @sillyme , @llinathor, @tsilod och @Archeyyy

Vi lyfter och diskuterar ämnen som kanske kan kännas svåra eller upprörande, utmanande eller vanliga att många har åsikter om. Vi talar ut, öppet och ärligt!

Veckans tema är Vaccin!

För mig har det känts självklart att vaccinera Edgar mot dessa hemska sjukdomar. Vad är det som gör att man avstår? Hur kan man vilja utsätta sitt barn för dessa hemska och ibland livsfarliga sjukdomar? Samt sprida de vidare till andra som kanske inte har hunnit eller kan vaccinera sig av giltiga orsaker. Jag förstår verkligen inte det! Det är välbeprövade vaccin som faktiskt har gjort så att vissa sjukdomar nästan är utplånade. Men sen får några för sig att vaccinet är värre än sjukdomen, vilket inte är sant, och gör så att det blir större utbredning av sjukdomen igen. Sverige har haft väldigt få fall av t ex mässling tidigare men nu ökar sjukdomen drastiskt. Det beror inte på invandrare som många kanske skulle skylla på. Nej det är människor bosatta i Sverige som t om anordnar träffar för att smitta varandra. Varför??? Vad är meningen med det? Hur fan kan du utsätta ditt barn för det? Det är misshandel!!!

Som ni märker så upprör detta mig väldigt mycket!!! Edgar har inte fått sitt mässlingvaccin ännu och det skrämmer mig att behöva gå ut bland dessa idiotiska själviska människor!!!

Hur tänker ni om detta?

Det skulle vara intressant att läsa vad ni tycker om dagens ämne. När är man för gammal att få barn enligt dig? Bara skriv! Ingen har rätt eller fel! Man gör som man själv vill!

Nästa veckas ämne är Amning! Vi ses på tisdag kl 19!!!

🌸 Stora familjer

🌸 Förlossningsrädsla

🌸 Under- eller övervikt

🌸 Graviditetskomplikationer

🌸 Unga Mammor

🌸 Ensamstående föräldrar

🌸 Tvillingar, trillingar och fyrlingar

🌸 Förlossningsdepression

🌸 Medberoende

🌸 Psykisk ohälsa

🌸 Äldre mammor

🌸 Vaccin

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

biabia
biabia,
❤️❤️❤️
nouw.com/biabia