Vad har vi hittat på?

Jag har inte haft tid, lust eller ork att blogga i veckan. Men här kommer ett inlägg om vad vi har gjort i veckan.

I tisdags var vi på öppna förskolan Barnens Hus. Edgars kompis Alve var också där. Speglarna är roliga. Vi pysslade lite också. De har mycket man kan pyssla med. Men jag hann inte bli klar för Edgar ville springa vidare.

Efteråt gick vi till Triangeln och fikade lite. Jag och Edgar delade på scones och en croissant. Jonas åt en sallad. Sen gick vi till Specsavers för Jonas skulle hämta sina nya glasögon. Man får 2 par just nu. Jag skulle också vilja ha nya. Men jag har så svårt för att hitta några snygga.

I onsdags var vi lite trötta efter allt vi gjorde i tisdags. Så vi var hemma och slappade.
Edgar har börjat klättra upp på alla stolar nu. Han sitter fint. Men de här stolarna är inte så stabila. Så det är dags att skaffa nya. Någon som har några gamla pinnstolar som ni vill bli av med?

Edgar har läst för också i favoritböckerna Pino.

Idag har det varit riktigt tråkigt väder. Det snöar och blåser och det ser mest slaskigt ut.
Jag har väldigt ont idag. Blödde lite i morse. Mens på g? Hoppas inte för nu är det ju påsk. Är inte så sugen på att besöka gynakuten då.

När Jonas var och tränade så lyssnade jag och Edgar på musik och dansade. Det funkar bra när han är lite rastlös.
Jag och Edgar vilade väldigt länge i eftermiddags. Vi var tydligen trötta. Jonas och Edgar var ute en runda och hämtade paket sen. Jag orkade inte följa med. Nu har vi precis ätit korv med bröd.
Det blir nog tidigt i säng ikväll! Gääääsp!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer