Vad gör ni i karantän?

Nu har vi varit hemma i 3 veckor. Instängda i lägenheten. Jag har bara varit ute en runda hos doktorn en dag. Edgar har inte varit ute alls. Jonas har varit ute lite till och från. Han mådde bättre, men blev sen sämre igen. Det här är en helt galen sjukdom som vi har fått. Det är inte normalt att en influensa varar så här länge.

Edgar känns helt frisk nu. Det märks. Han är så rastlös. Jag har haft några piggare stunder då jag har orkat sy. Ett plagg. På 3 veckor har jag sytt ETT plagg. Så dålig är jag. Jag har ingen ork i kroppen. Örat värker och näsan är fortfarande snuvig. Jag har lite förhöjd temp. Men... min hosta börjar försvinna. Det är så skönt. Så kanske kanske jag också börjar må bättre. Det är mest örat som bråkar nu. Jag måste nog till doktorn igen. Jag var där förra fredagen och det har inte blivit ett dugg bättre. Det är lock för örat och det känns som att det är fullt med vätska. Sen är jag svullen och röd i halsen mot örat. Så där har nog uppstått en inflammation där. Jag kanske behöver antibiotika ändå. Som tur är så har jag inte ont i halsen i alla fall.

Det här är min nya favoritkjol. Jag testade ett nytt mönster. Dagny från Modelli. En pennkjol med flera olika varianter. Jag tyckte det blev kul med volangen med rullfåll. Tyget heter Grumpy Pwnies.

Nu har jag tryckt i mig både Alvedon och morfin och hoppas på att orka göra något snart. Huvudet känns piggt men kroppen är så trött. Det känns som tortyr. Vilken tur att vi har Netflix i alla fall. Det blir många filmer nu. Något som också känns som tortyr är det fina vädret. Jag vill bara ut i solen. Snart kanske jag orkar gå ut på gården i alla fall. Det borde jag väl få?

Jag är en av de som tar det här viruset på allvar och verkligen stannar hemma tills jag är frisk. Helt frisk. Vi kommer inte att åka iväg i påsk. För det SKA man inte göra. Håll er hemma!!! Dra inte iväg viruset till någon liten ort där de inte har samma beredskap som i storstäderna. Nästa vecka kommer jag att få svar på vad det är för virus som jag har. Där får jag även svar på om det är Covid-19.

Kommer ni att stanna hemma i påsk?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Usch vad jobbigt ni har det. Vi har haft vanliga influensan inte Corona. Men ändå har familjen varit sjuk i nästan 4 veckor.
nouw.com/millasmat
sillyme
sillyme,
Dryg influensa!!! Vi vet inte om det är Corona ännu. Känns som att man missar våren där ute. 😞
nouw.com/sillyme
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det var drunt för er. DET tyget skulle småfolket kunna döda för 😉
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Jag får väl börja sy till andra snart! 😍
nouw.com/sillyme