Vad gör man?

Den här lille killen är fortfarande förkyld. I eftermiddags har han både matvägrat och sovvägrat. Har ni några tips?

Han vill inte ens ha välling eller gröt. Har fått i sig någon klämmis med frukt och yoghurt. Samt en Grötis Smoothie. Det kanske räcker så? Edgar som älskar mat annars.

Jag gjorde en supergod soppa men den ville han inte heller ha.

Så länge han äter klämmisar och macka så oroar jag mig inte så mycket. Man vet ju själv hur det är när man är sjuk. Då är man inte sugen på något.

Igår gav vi honom en supp alvedon för han hade feber. Men den sänkte inte den. Så senare på kvällen fick han en supp Ipren istället. Men den verkade svida i rumpan. Han blev ledsen och var lös i magen. Så vi försökte blanda ut flytande alvedon med lite frukt. Men det var ingen hit. Vi får nog köpa flytande Ipren istället. Den ska tydligen smaka bättre. Har ni något bra tips?

Idag verkar han inte ha haft feber i alla fall. Har busat massor och ville inte vila i eftermiddags. Har använt nässugen några gånger fast att han inte gillar den. Snart kanske han förstår att den hjälper.

Idag har vi varit och skickat paket och hämtat paket på Ica. Vad det var i paketet kommer jag att visa er senare i veckan.

Snart ska vi kolla på Idol. Tittar ni på det?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Det räcker troligtvis , bara han får i sig lite grann för precis som du skriver att man själv inte är sugen på nåt när man är sjuk 🌹
nouw.com/egenodlatärdetbästa
sillyme
sillyme,
Nej precis! Han klarar nog sig! 💞
nouw.com/sillyme
Emma H
,
Här är vi inne på andra förkylningen inom en månad. Som tur är ingen feber och fortfarande matglad. Bara nätterna som är jobbiga. Ta rumpalvedon det ska räcka. Tror inte det är bra m ipren till så små barn.
sillyme
sillyme,
Usch vad jobbigt! Vi blev rekommenderade Ipren innan när vi var på kvällsmottagningen. Sköterskan menade på att den sänker feber bättre. Hoppas på att slippa ge något mer! 🌸
nouw.com/sillyme
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Hej! Jag har nyligen publicerat ett inlägg om min kamp med ätstörningar. Skulle betyda jättemycket om du gick in och läste då jag anser att det är ett ämne som vi måste våga prata om oftare för att så småningom kunna motarbeta.
nouw.com/emiliaapetterssons