Uttråkad & beordrad mer vila!

Hej lördag!
Här ligger jag i soffan och känner mig uttråkad och har ont. Solen skiner och det är sådär perfekt väder för att åka till stranden. Så det är det nog många av er som gör just nu.

Vi skulle åkt och hälsat på mina föräldrar som campar på Löderups strandbad. Ett ställe som jag spenderat många somrar på som barn. Jag har inte varit där på många många år. Så jag såg fram emot att få ta med både Jonas och Edgar dit.

Men nej! Eftersom jag får så ont av att gå korta promenader och ta det ganska lugnt. Så har jag nu blivit beordrad att ta det ännu lugnare. Det får inte göra ont. Svårt när det redan gör ont. Så jag får väl ligga här i soffan och tycka synd om mig själv. Tråkigt är det. Jag är sjukskriven t om imorgon söndag. Sen får vi se hur jag mår. Om jag ska komma igång med arbetsträning igen eller vad som händer. Men jag måste ju klara av att gå dit och sen vara där i någon timme och sen hem igen. Jag vet inte om det går. Jag får ju så galet ont ibland så jag blir sängliggandes igen. Jag kanske inte är redo ännu?

Så idag och imorgon får jag ta det väldigt försiktigt och lugnt. Som mest gå ut på innergården och sola lite. Men jag har ingen bekväm stol att ta med mig ut. De hårda bänkarna lockar inte så mycket. Jag får väl ta med en massa kuddar och filtar. Lägga mig på gräset och bara slappa. Kanske ta med en bok. Lyssna på en pod eller lite musik. Vi får se om jag ens kan ta mig ut idag.

Jag är så otroligt rastlös och vill bara göra en massa roliga saker och åka på utflykter. Tråkigt att jag inte kan det nu när Jonas har semester. Men snart åker vi till sommarstugan i alla fall. Där kan jag ta det lugnt.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Skönt att ni kommer iväg till stugan. Ombyte behövs
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Ja verkligen! Speciellt nu efter denna våren. 💕
nouw.com/sillyme