Utmaning med Jennys Vardag!

I juni månad har jag ett samarbete med @Jennysvardag där vi varje tisdag och torsdag kommer att tipsa om våra favoriter med bebis inom olika områden.

Trösta!

När Edgar blir ledsen så vill han alltid komma upp till oss och mysa. Gärna med en napp i munnen och kanske ett snuttedjur eller filt. Nappen är det som tröstar bäst.

Vi visste inte riktigt om vi skulle börja ge honom napp eller inte. På BB rekommenderade de det inte. Helst inte eftersom han hade lite svårt för att ta bröstet. Det kunde göra det värre. Så där låg både jag och min rumskamrat och stoppade vårt lillfinger i munnen på våra bebisar. För det hade barnmorskan lärt oss. Vi gjorde så hemma också i början. Men sen kände vi att det inte höll i längden. Så en napp åkte fram och han tog den direkt och blev lugn. Det är inte alls fel att bebisar har napp. Det är en trygghet det där sugandet. Mamman kanske inte heller vill ha söndersugna bröstvårtor. Aj! Det gör ont!!! För ibland vill de bara sutta lite.

Använder ert barn napp? Från när och hur länge i så fall?

Har ni några favoriter att dela med er?

Medverkande förutom jag och Jenny är:

@Jagochminahjärtan

@HannaAngelica

@Sara90

@guzel

Vill du också vara med? Glöm inte att tagga mig och @Jennysvardag och säg till så får du en länk!

Napp i hela ansiktet! ❤️

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Christina
,
Minnäldsta son älskade napp, han fick det när han var runt 3-4 veckor när amningen inte funkade och det blev nappflaska istället. Min yngsta son som är 9 månader precis idag ratade nappen direkt och gör fortfarande men med honom lyckades jag få till amningen direkt. Nu hade det varit skönt om han kunde tänka sig nappflaska men icke! Endast brösten som gäller... 😄 Så olika det kan vara.
Sara90
Sara90,
Alicia har haft napp sen NEO tiden fick en där, men hon använder den bara när hon är trött eller ledsen inte annars på dagarna 😊
nouw.com/sara90
sillyme
sillyme,
Ja jag har hört att man får napp på Neo. Konstigt att inte BB-barnmorskorna gillar det.
nouw.com/sillyme