Utmaning med Jennys Vardag!

I juni månad har jag ett samarbete med @Jennysvardag där vi varje tisdag och torsdag kommer att tipsa om våra favoriter med bebis inom olika områden.

Sova!

Om ni frågar Edgar vad det bästa är när man ska sova så blir det mamma eller pappa. Han gillar verkligen att sova på oss. Det är mysigt!

Men om ni frågar mig så blir det andningslarmet. Det är säkert många som inte vet vad det är. Man lägger plattor under madrassen som känner av bebisens andning. Så går det en sladd till en apparat som blinkar i takt med andningen. Skulle bebisen av någon hemsk anledning sluta andas så tjuter larmet riktigt högt.

Jag kände att jag inte skulle kunna sova utan det här. Så det köpte vi direkt när Edgar fötts. Det har gett mig ro alla nätter måste jag säga. Även efter 8 månader så kikar jag fortfarande upp från kudden ibland för att kolla så den gröna lampan lyser.

I början har man en platta. Nu har jag lagt dit en andra eftersom han snurrar runt i sängen. Då kan den fellarma annars om han hamnar utanför.

Det har hänt någon gång i början att vi glömt stänga av larmet när vi tagit upp Edgar. Oj vad det tjuter. Skrämmer slag på alla i huset kan jag tänka mig. Det tjuter så högt för att man ska kunna höra det på längre avstånd också.

Nackdelen är att om det nu skulle tjuta så vet jag inte riktigt vad jag skulle göra. HLR?

Jag vet inte hur länge vi kommer att använda detta. Ett tag till i alla fall. Tills jag känner mig säker.

Någon mer som använder andningslarm?

Medverkande förutom jag och Jenny är:

@Jagochminahjärtan

@HannaAngelica

@Sara90

@guzel

Vill du också vara med? Glöm inte att tagga mig och @Jennysvardag och säg till så får du en länk!

Jag utmanar @Zheeva och @Mittlivmedtvillingar

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Vart har du köpt de?
nouw.com/jagochminahjärtan
sillyme
sillyme,
Emma H
,
Tror jag skulle varit mer orolig med det där larmet. Nu har hon legat mellan oss känner att man har koll då plus att det är supetmysigt(vet att jag borde flytta henne till egen säng men så svårt) Nu är de ju så stora oxå så tänker inte på det längre, min tjej ligger på magen nu till och med.