Utmaning - Graviditet!

Jag blev utmanad av @Jeenyrosen att svara på denna fråga:

Hur var din graviditet, lätt/svår?

Jag fick foglossning väldigt tidigt. Runt vecka 11 tror jag det var. Men så tidigt tyckte en läkare att man inte kunde ha det. Barnmorskan sa att det visst kunde vara det. Ont i bäckenet hade jag i alla fall vilket blev värre och värre. Senare fick jag konstaterat av en sjukgymnast att det var foglossning.

Min Endometrios kände jag också av. Eftersom den sitter bakom livmodern djupt ner i något som heter så fint som Fossa Douglassi på latin. Jag får lätt mer besvär när magen är trög och hård. Det blir den ju lätt vid graviditet. Så jag tryckte i mig en del gräddglass med laktos i för att göra magen mjukare. Är laktosintolerant. 😜

Det hela slutade i alla fall med att jag knappt kunde gå och fick använda kryckor.

Illamående hade jag också. Det var väldigt extremt denna gången. Jag låg i min säng med fönstret vidöppet och andades friskluft för att inte kräkas när någon granne eller familjemedlem lagade mat. Det var tufft. Men det avtog runt vecka 12 som tur var.

Jag mådde också väldigt dåligt psykiskt eftersom vi förlorat vår dotter senare i graviditeten. Detta resulterade i en massa extra undersökningar på Specialistmödravården som ultraljud, CTG och flödesmätning.

Jag tror inte att jag kommer att orka med en graviditet igen. Varken psykiskt eller fysiskt. Men vi är mer än överlyckliga över Edgar. Det tog oss 7 år från att vi började försöka tills vi hade ett levande barn hos oss. ❤❤❤

Jag utmanar @lilladu att svara på denna fråga. 😄

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

lilladu
lilladu,
Åh va roligt 😊 Tack för utmaningen fina du 💎❤
nouw.com/lilladu
Jenny
,
❤️