Utflykt & Eurovision!

Nu hann, eller orkade, jag inte blogga om dagen igår igen. Men det var ju Eurovision och blev sent i säng. Klockan 1 närmare bestämt. Oj oj!

Vi började dagen med frukost där Edgar fick gröt och jag mackor med ädelost. Mums mums! Edgar gillar sin haklapp med Tummen på. Den är bra och lätt att tvätta av.

Efter maten blev det tvätt och tandborstning. Sen nya kläder på. Denna dag fick han ha hängslebyxor på. Det är så gulligt tycker jag. Vi bestämde oss för att gå ut en runda. Det var ganska varmt och jag tyckte det var lite svårt att veta hur mycket man skulle ta på Edgar. Han fick en lite tjockare tröja på sig. Denna har han fått i julklapp. Äntligen passar den. Sen det där med mössa. Ska de alltid ha mössa på? Han fick ha en tunn mössa på sig. Det blåste lite.

Det fick bli bärselen. Sjalen kändes för varm. Nackdelen med den. Vi tog bussen till Triangeln så jag skulle inte gå så mycket. Då är det ok att bära med denna sele. Edgar gillar selen bättre för där är det lättare för honom att sova om han vill det. Samt att han sitter stadigare. Jag tycker det är lättare att bära i sjalen för den kommer närmare och då gör det mindre ont i ryggen. Jag vet inte om jag orkar bära honom mycket längre. Annars hade en mer ergonomisk bärsele varit bra. Men jag vet inte om det är lönt att lägga pengar på. Hur länge har ni burit?

Vi tog en selfie på Lindex. De har så fina kläder där så jag måste alltid gå inom en runda. Sen träffade vi på en vän som heter Anna och hennes familj. Efter det gick vi vidare. Först till TGR som heter något annat nu, kommer inte på vad. Men där hittade jag inget kul. Vi gick till BR istället. Där skulle Edgar få välja en leksak eftersom han fyllde månad igår.

Jag hade en kupong på 25% på BR's egna sortiment. Men där var inget som lockade honom. Vi gick där en stund och han verkade inte så värst road. Men sen till slut så hittade han något som han tyckte var roligt. Den får ni se senare.

Vi gick inom H&M en runda också innan vi tog bussen hem igen. Edgar somnade där.

När vi kom hem så åt vi lite. Jag drack en Froosh och Edgar fick testa denna från Hipp. Den kommer i ett eget inlägg sen. Jag var lite gottesugen så åt lite Ballerinakex. Då blev Edgar sur och ville också ha något mer att smaska på. Så han fick ett rån som han smaskade i sig duktigt. Han har börjat få rätt på det där nu. Sen blev det en flaska ersättning också för han var inte nöjd. Sen somnade han gott i vagnen en stund.

När han vaknade blev det bus på täcket. Här snurrar han runt glatt. Ligger inte still en sekund. Vänder sig hit och dit och fram och tillbaka. Men sen blir han sur för han kommer inte framåt som han vill.

Jag var så sugen på glass så denna köpte jag när vi var och handlade på Coop. Jag hade väl hoppats på mer kola. Stod först och kikade på Ben & Jerry men de var så dyra där. Men den var ok.

När Jonas kom hem så fick Edgar duscha och ta på sig pyjamas. Han hade precis ätit välling innan. Jag vet inte om han äter för mycket välling för han lyckades kräka ner två pyjamaser och två ombyten på mig. Det är mindre mysigt nu när kräket verkligen luktar kräk.

Här kikar han nyfiket på presenterna. Jonas fick hjälpa honom att öppna dem. Spännande.

Det blev en keps från Lindex, en hatt från H&M, två pyjamaser i storlek 80 från H&M och leksaken han själv valde ut, Dadda från Babblarna som handdocka. Så nu fattas han bara Babba och Doddo.

Efter det blev det Eurovision. Här ligger två trötta som knappt orkade hålla sig vakna. Edgar somnade ganska snabbt och missade det mesta. Jonas orkade inte längre när det var poängräkning. Men jag höll mig vaken hela tiden. Men det var på gränsen.

Jag hade som tur var en skål med Polly Puffar som höll mig vaken.

Vad tyckte ni om vinnaren? Jag tyckte den var bra. Som han själv sa. Musik ska vara känsla, inte fyrverkerier. Det kan jag hålla med om. Enkelt och bra. Annars gillade jag Norge och Belgien. Jag trodde att Bulgarien skulle vinna. Han var riktigt duktig. Norge fick min röst.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

En Malin
,
Jag hejade på Bulgarien, Kroatien och Portugal. Belgien och ffa Norge gillade jag inte alls. 😉
sillyme
sillyme,
Smaken är som baken! Hi hi! 😊
nouw.com/sillyme
Christina
,
TGR heter Flying Tiger of Copenhagen numera, men vem kommer säga hela det namnet liksom? Jag säger fortfarande Tiger som den hette innan TGR 😊
sillyme
sillyme,
Ja det kommer nog jag också att göra. 😜
nouw.com/sillyme