Utflykt - Tekniska Muséet!

Idag tog vi bussen till Tekniska Muséet. Vi tänkte att det skulle vara svalt och skönt där inne. Men nej. Vi gick och svettades hela tiden.

Edgar höll nästan på att somna på bussen dit. Men väl där så vaknade han till liv. Springa!!! sa han. Så det fick han göra.

Vi tittade på flygplanen först. Sen åkte vi ner till bilarna. Där fanns leksaksbilar som man kunde leka med. Där fastnade Edgar.

Den gamla brandbilen var också rolig för den fick man gå in i. Ratten var lika stor som Edgar.

När vi var där förra året så satt Edgar också på motorcykeln. Så jag tänkte att det skulle vara kul att ha en bild nu också. Den tyckte han var sådär intressant.

Roligast var tydligen lekrummet med alla båtar. Här sprang han fram och tillbaka. Där finns en liten grotta som man kan gå in i. Där inne finns det en skattkista. Där ville han vara hela tiden och att vi skulle följa med. Vi gjorde det några gånger. Men det var alldeles för varmt där inne. Sen blev han sur när vi gick därifrån.

Vi åkte upp till 3:e plan där det finns en massa tekniska saker man kan leka med. Roligast där var ett piano som man spelade på genom att gå på olika fyrkanter.

Sist blev det ett snabbt besök in till ångmaskinerna och ubåten. Jonas och Edgar gick in i ubåten och jag passade på att vila lite. Jag har redan varit där inne. Tydligen var det ännu varmare där så det var tur att jag inte gick in där.

Efteråt gick vi till Kommendanthusets Café och fikade lite. Edgar fick pannkakor med glass, jag åt en morotskaka och Jonas åt en macka. Sen kände vi oss nöjda och gick till bussen igen.

Edgar somnade direkt när vi kom ut. Det blev en intensiv förmiddag.

Nu vilar både Jonas och Edgar. Jag borde också göra det för huvudet värker. Det är för varmt. 34 grader visar vår termometer. Det gick inte att gå i solen idag.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

lisoball
lisoball,
vi hade också planer på att åka dit i morron. men det känns som havet bör va en bättre idé! 👌🏻
nouw.com/lisoball
sillyme
sillyme,
Ja det var rätt svettigt där. Så jag hade röstat på havet. 😊
nouw.com/sillyme