Utbrott & köra tåg!

Idag har jag försökt att fota detta yrväder. Han är inte still en sekund. Sen har det varit så mörkt idag.

Vår hall är gul och ful. Plastmattan är fruktansvärd och lyser gult och lamporna gör inte ljuset bättre. Nya lampor kanske? Tjata på hyresvärden om en uppfräschning kanske? Vi har bott i denna lägenhet i mer än 7 år så det är kanske dags. De har inte gjort något vid den under denna tid. Bara hissen som bytts ut. Idag fungerade den igen. Jag pratade med vaktmästaren igår som också var irriterad på hissen. Den SKA fungera nu. De har garanti på den!

Edgar är ganska försiktig med granen. Känner på den lite ibland. Idag ville han pynta den med en av hans bitleksaker. Det blev ju fint!

Tåget kan Edgar köra med själv nu. Han kan ta fart med benen. Men det är precis han når ner.

Går gör han inte själv ännu. Men han har tagit ett steg mellan soffan och bordet. Stå själv gör han korta stunder. Han är också på väg att försöka ställa sig upp själv när han sitter.

Sitta på klossarna går lika bra som att stapla de.

Nu är jag helt slut. Vi bröt våra rutiner idag vilket kanske var mindre bra. Vi gick ut en runda innan förmiddagsvilan vilket gjorde att Edgar bara sov i kanske 5 minuter i vagnen. Han är alldeles för nyfiken. Vi har varit ute för sällan. Sen när vi kom hem ville han inte sova. Eftermiddagsvilan fick vi till men ganska sent. Så nu ikväll har det varit omöjligt att få honom att somna.

Så här svårt har vi aldrig haft det förut. Edgar har börjat få aggressiva utbrott. Han hoppar på en och skriker. Så har han aldrig gjort innan. Det är nog när han är övertrött. Får han inte göra som han vill så blir han arg. Jag vet inte riktigt hur man ska hantera det. Men jag försöker hålla mig lugn och fråga honom vad som är fel. Det är ju så svårt när man inte kan förstå varandra.

Nu gör Jonas ett nytt försök med att få Edgar att sova. Jag sitter i soffan och slappar lite och ska snart gå och lägga mig.

Jag hoppas på fint väder i helgen och en fungerande hiss så jag och Edgar kan komma ut själva när Jonas jobbar. Vad ska ni hitta på i helgen?

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer

E
,
Åhh de där utbrotten alltså! Vår plutt har haft de ganska länge. Kan kasta saker, slåss, slänga sig på golvet och skrika.. anledningen kan vara att han typ inte fick hälla ut vatten.. eller ska bli påklädd. Puh! När de kommer så känns det helt ok att jobba :p
sillyme
sillyme,
Det hör väl till! 😂
nouw.com/sillyme
E
,
ja förmodligen 😉