Usch vad rädd jag blev!

Den här lille busungen är överallt och lite till just nu. Ikväll så gick jag och la mig i sängen för att vila lite. Jonas satt i soffan och Edgar lekte i sin lekhörna. Helt plötsligt hör jag honom skrika. Så jag gick ut. Han var så ledsen och verkade ha ont. Vi har aldrig sett honom vara så här ledsen innan. Han slutade inte skrika. Vi försökte titta om han hade ont någonstans men det är ju så svårt. Mitt i allt hade han bajsat ner sig så det gjorde ju inte saken bättre.

Jag la honom på skötbordet och tog av honom kläderna försiktigt medan han fortfarande var ledsen. Försökte hålla mig lugn. Vi duschade av honom lite eftersom han är lite röd i gumpen. Vi tänkte att det kanske var det som gjorde ont. Men han verkade ha ont i benet och ville inte riktigt stödja.

När vi var klara la vi oss i sängen och han fick ligga naken under sin mysfilt. Då lugnade han ner sig och fick välling. Det gick bra. Sen satte vi oss i soffan och myste lite. Då verkade han inte ha ont längre. Puh! Här började jag slappna av och blev lite skakig.

Efter en stund ville han upp och stå. Men det gick inte så bra. För han verkar ha ont i foten. Kanske han råkat stuka den lite. Men den är inte svullen alls och det syns ingenting.

Nu har vi precis gosat i sängen alla tre och det blev också lite bus. Så det var nog inte så farligt. Vi avvaktar tills imorgon och ser hur foten mår då. Om han fortfarande inte vill stödja på den då så ringer vi vårdcentralen.

Stackars liten! Det är ju så svårt när de inte kan berätta var det gör ont. Hoppas han mår bättre imorgon och får sova gott i natt.

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Oj vi lämnar inte blicken från vår lilla, man vet ju aldrig vad som kan hända. Är alltid redo om ngt skulle hända 😊 Men hon är en riktigt vilding 😊