Unga mammor!

Dreamteam sprider nätkärlek!

Vi som vill sprida lite extra kärlek på nätet heter @sillyme , @llinathor , @Archeyyy och @FourPinkAndBigBlue

Vi lyfter och diskuterar ämnen som kanske kan kännas svåra eller upprörande, utmanande eller vanliga att många har åsikter om. Vi talar ut, öppet och ärligt - luftar med er och som grädde på moset vill vi att NI lyfter fram någon genom att nominera en person som inspirerar er på något sätt rörande veckans tema. Detta gör ni i kommentarsfältet eller i DM till någon av oss om ni vill vara anonym.

Veckans tema är Unga Mammor!

Jag har ingen erfarenhet av att vara en ung mamma. Snarare tvärtom. Men det kommer i ett annat inlägg.

Det är väl sällan unga mammor planerar en graviditet. Så man har inte gått och väntat och längtat som kanske en äldre mamma har. Det kommer kanske plötsligt och vänder upp och ner på hela livet. På både gott och ont kan jag tänka mig. Oftast växer man in i rollen som mamma väldigt snabbt. Men man kanske ångrar att man inte fick lov att vara barn själv ett litet tag till.

En ung mamma för mig är när man är mellan 15 och 25 år. Det är ju alltid bra om man har hunnit plugga färdigt eller har ett fast jobb innan man får barn. Men det är ju inte alltid det blir så. Jag kan tänka mig att det är väldigt svårt att komma ut i arbetslivet sen eller att kanske börja plugga igen när man har en liten.

Sen är vi alla så olika. Vissa vill verkligen ha barn när de t ex är 19. Det ser jag inget fel med alls. Precis som andra väljer att vara 40. Allt beror på livssituationen och var man bor.

Hur tänker ni om detta?

Förra veckan väckte vi diskussioner angående graviditetskomplikationer. Vi bad er nominera någon som är en riktig kämpe.

Vi valde faktiskt att uppmärksamma Days by Johanna eftersom hon verkar ha haft en riktigt tuff graviditet.

Nominera gärna någon inom dagens ämne som ni tycker är värd extra uppmärksamhet!

Nästa veckas ämne är Ensamstående föräldrar. Vi ses på tisdag kl 19!!!

🌸 Stora familjer

🌸 Förlossningsrädsla

🌸 Under- eller övervikt

🌸 Graviditetskomplikationer

🌸 Unga Mammor

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer