Tvättdag & julbaket som inte blivit av ännu!

Edgar tycker det är roligt med kläder. Han gillar att dra ut alla kläder från garderoben och byrån. Sen lägger han tillbaka det igen. Men han är inte så duktig på att vika ännu. Så det får jag lära honom. När man har vikt tvätten fint och lagt den i högar på sängen så är han där snabbt som attan och drar ner allt på golvet. 😂

Jag som skulle baka idag har inte hunnit med det ännu. Jag fick migrän så har vilat lite. Sen kom vaktmästaren och luftade våra element. Så nu hoppas vi på lite mer värme. Hans mätare mätte 20 grader. Brrrr! Det tycker jag är lite kallt. Där uppe är det ännu kallare så där vill man inte vara. Edgar kryper ju rundor ännu och blir lätt kall. Så hoppas på ändring nu.

Just nu så tvättar vi. Edgar och Jonas vilar lite. Så jag ska ta tag i disken så det går att baka lite lussebullar sen. Jag som brukar vara ute i god tid med allt bak har inte ens hunnit med att handla allt som behövs. Julgodis måste man ju också ha. I alla fall kola och tryfflar. Det kan jag inte vara utan.

Vilket är ert favoritjulgodis?

❤️Magdalena❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer