Två timmar på akuten!

Jag har ju haft ökade smärtor i bäckenet den senaste tiden. Har tänkt att det är min Endometrios som bråkar.

Men idag fick jag först en akuttid på Vårdcentralen. Jag hade morgonurin med mig och läkaren tyckte att det lät som urinvägsinfektion. Jag fick Selexid (antibiotika) att ta i fem dagar. När jag kommer hem och kikar igenom mina mediciner så ser jag att just Selexid inte hjälpte mig förra gången. Jag är resistent mot två olika antibiotika. Jag sa det ändå till henne. Men hon ville att jag skulle börja med denna så återkommer hon på fredag.

När jag kom hem hade jag så ont. Det känns som extrem mensvärk både bak och fram. Jag tycker det är konstigt att urinvägsinfektion känns så. Så jag valde att åka till gynakuten också.

På gynakuten har jag nu legat på en brits i 2 timmar. Jag har äntligen fått smärtstillande så den värsta smärtan har släppt. Jag orkar sitta upp. Puh! Jag ska få träffa en läkare men det kan ta tid. Sköterskorna är jättegulliga och tar hand om mig.

Jag funderar lite på framfall igen för jag tycker att det buktar in både bak och fram. Samt svider och känns obehagligt. Någon som har haft det? Kan det bli värre när man bär i bärsele? Edgar väger runt 9 kg nu så han börjar bli tung.

Jag får återkomma sen när jag har fått träffa en läkare!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Stackare! Tur att du får hjälp nu i alla fall. Hoppas du får träffa läkaren så snart som möjligt! Kram på dig
nouw.com/livetsomemelie
Malle85
Malle85,
❤️Din stackare ❤️ Kram på dig.
nouw.com/malle85
Jennysvardag
Jennysvardag,
Åh fy! Hoppas att dom kommer på vad det är💕💕
nouw.com/jennysvardag
bolmgren
bolmgren,
Usch o fy! Hoppas de hittar felet och att du snart blir bra 😘
nouw.com/bolmgren
8barnochfru
8barnochfru,
Din stackare 😟 💖
nouw.com/8barnochfru