Tröttsamma sjukdomar!

Hej hej!
Dålig uppdatering här igen. Vi är bara sjuka hela tiden. Så jag har inte orkat. Men nu mår jag bättre i alla fall.

Edgar hade ju väldigt hög feber förra helgen. 42 grader var den uppe i några gånger. Så vi var på Vårdcentralen i måndags. Då hade han precis fått Ipren och var pigg såklart. Läkaren trodde att vi hade fått två olika sorters virus. Så det var därför som febern kom tillbaka. Jobbigt! Men ingen infektion så det var bara hem och vila och försöka få ner den höga febern som kom tillbaka igen efter läkarbesöket.

I tisdags började febern äntligen gå ner för Edgar. Jag var helt matt i kroppen så har inte orkat göra något. Läskigt! Helt utslagen. Men i fredags började jag må bättre igen.

Natten till fredag så låg Edgar och jämrade sig hela natten. Jag frågade flera gånger om han hade ont men fick inget svar på det. På morgonen sa han att han hade ont i öronen. Oh no!!! Öroninflammation!!! Det har suttit i sen dess. Stackaren. Så jag har försökt att ge honom smärtlindring. Men han vägrar ta den. Så jag har fått blanda i den i vällingen och yoggin. Tur det! För det gör tydligen väldigt ont. Helst när han ligger ner.

Jag funderar på att gå till Helgmottagningen idag. Men det är så jobbigt att sitta där och vänta på en läkare. Just nu är han piggare igen. Äter lite macka. Men är trött. Orkar inte riktigt leka. Så imorgon måste vi gå till Vårdcentralen igen. Kanske han behöver antibiotika.

Har ni något tips på vad man kan göra mot öroninflammation? Eller hur man kan övertala honom att ta sin medicin? Han har varit så duktig och tagit den förra helgen när han var sjuk. Men nu vägrar han. Jag vet inte om han är rädd för att kräkas eller om det är något han har fått för sig nu. Att det är läskigt med medicin. Han blir jätteledsen bara jag nämner det. Så något måste ha hänt. Förra veckan fick det bli en supp när han vägrade ta den. För 42 grader var ju inte så bra att ha. Han låg och yrade.

Nu får det faktiskt vara slut på sjukdomar tycker jag. Det är så tråkigt. Edgar blir så ledsen när han inte orkar leka.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,
Usch och fy ... inte roligt när man blir sjuk. Hoppas ni håller er friska nu! 🥰
nouw.com/cristinas
sillyme
sillyme,
Tack! Nä det är lite drygt! 😍
nouw.com/sillyme
M
,
Penicillin smakat jufruktansrt illa, vadmal än blandar den i. Jag skulle be att få tabletter. Det finns små. Sedan skulle jag ställa fram en sådan där liten mugg med flytande p. Sedan en tablett. Sist ett glas juice eller något annat som han gillar. ”Du måste ta din medicin, men du får välja själv vilken du tar”. Sedan får du juice (eller motsvarande).
sillyme
sillyme,
Nu mår han bättre så vi slipper det där. Men till nästa gång är det nog bra att han får välja. 🙂
nouw.com/sillyme