Trött efter en jobbvecka!!!

Hej hej!
Den här bloggportalen är så seg just nu så jag har inte orkat blogga. Det tar en evighet om man ska in och läsa kommentarer och ett tag gick de inte att godkänna eller att svara på. Så jag gav upp för en stund.

I måndags var jag ledig eftersom butiken var stängd. För er som har missat var jag får arbetsträna så är jag på Polly Jo som ligger på Mitt Möllan.

Så i måndags tittade vi på Totoro. Edgar har inte sett filmen men vet vem Totoro är. Han blev helt fast efter första gången så nu har vi sett den nog 10 gånger. Den finns på Netflix nu. Tjoho! En av mina favoriter!!!

I tisdags var det dags för jobb igen. Jag var där mellan 12-14. Det går så fort. Jag fick stämpla papperskassar med en ny logga på. Moz Fabrics. Men vad är det då? Jo! Ägaren av Polly Jo har även en tygagentur där företag kan beställa tyger av naturmaterial. Nu ska även privatpersoner kunna köpa dessa tyger. Riktigt roligt tycker jag. Det är mycket viscose med vintageinspirerade mönster. Kul kul! Snart kommer en webshop att öppna upp. Så länge kan ni följa Moz Fabrics på Instagram. Nästa helg ska de ställa ut på Sy- och hantverksfestivalen i Stockholm på Älvsjömässan. Så ska ni dit så måste ni kika förbi.

I onsdags var det dags för förskola igen för Edgar. Han har lyckats hålla sig frisk ett litet tag nu. Förutom en kräk som kom förra fredagsmorgonen så vi fick stanna hemma. Men det var nog bara hans jobbiga morgonhosta som bråkade. Puh!

Jag var i onsdags också på jobb mellan 12-14. Solen sken och jag kände mig på riktigt bra humör. Solen har man saknat. Här sken solen in genom skyltfönstret.

På eftermiddagen åkte vi till Edgars kompis Nova och hälsade på en stund. Nova fick äntligen sin födelsedagspresent som väntat länge på henne. En klänning som jag sydde i höstas. Båda har varit sjuka så mycket så vi har inte kunnat träffas. Jag får visa klänningen i ett eget inlägg sen. Där busades med en snart 1-åring och vi blev bjudna på middag. Trevligt en dag sådär mitt i veckan. Efteråt var vi så trötta men nöjda.

I torsdags var jag på Mediyoga igen. Det var riktigt längesen. Jag fick gå en omgång till via Endometriosteamet. Riktigt skönt. Jag är så stel och otränad i hela kroppen. Där träffade jag en sykompis som kommenterade min klänning. Kul!

Efteråt var det dags för jobb igen. Jag trodde inte att jag skulle orka med det också. Men det gick bra. Vi satt och snackade en massa under tiden som vi förberedde inför symässan och att nya webshopen ska upp. Tiden gick snabbt igen.

Idag var jag först och lämnade Edgar på förskolan vid 9. Sen mellan 12-14 så var det jobb. Idag har jag packat knappar. De ska med på symässan. Jag fick ställa klockan på 14 för att inte gå för sent. För klockan 15 skulle jag hämta Edgar igen.

Efteråt handlade vi lite och nu har vi slappat i soffan och tittat på Totoro igen. Edgar har blivit förkyld. Det kom sådär pang bom ikväll. Så nu blir det läggdags för honom. Kanske för mig med. 😍😂

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Du får vila upp dig i helgen ❤️
nouw.com/louisefreij
sillyme
sillyme,
Ja det blir mycket vila här! 💕
nouw.com/sillyme