Trolldeg var det här!

Idag kände jag för att hitta på något med Edgar men var inte så sugen på att gå ut. Det var så grått och trist. Så vi gjorde trolldeg.

Edgar satt nyfiket och tittade på när jag gjorde själva degen och sen färgade den i olika färger. Sen fick han leka med den. Såklart åkte den in i munnen direkt och usch och blä vad salt det var. Han satt och spottade en stund. Sen gjorde jag lite figurer. Försökte mig på att göra Babblarna. Bobbo tyckte han nog blev ganska lik för han sa Babba (Babblarna). Sen använde vi pepparkaksformar och gjorde figurer med.

Lite lik Bobbo eller?

Edgar fick ju bakgrejer av farmor så de testade vi. När jag hade gjort figurer så fick han de och mosade sönder de direkt.

Ett tag tyckte han det var kul. Sen började han kasta ner allt på golvet. Då kände jag att det räckte.

Det började snöa massor här i eftermiddags. Men ingenting stannade kvar tyvärr. Vi stod i fönstret och tittade. Edgar tycker det är spännande med snö. Vi får väl åka lite längre norrut för att få uppleva den mer.

Sen vilade vi en stund mellan 13:30 och 15. Jonas kom hem vid 15:30. Då fikade vi på mackor och clementin.

Ikväll så råkade Edgar snubbla över en list vi har mellan vardagsrum och hall. Den har varit ett stort hinder för honom. Men nu klarar han av att gå över fint. Förutom ikväll då. Han verkar ha slagit i tån och det gör ont när han går. Vi hoppas verkligen att han inte brutit något mer nu. Kan man bryta tån lätt? Nä han har nog bara vrickat till den eller kanske stukat den. Vi får avvakta tills imorgon och se om det fortfarande gör ont då. Hoppas vi slipper gå till doktorn.

Vi har alla varit trötta idag efter en lite jobbig natt. Så nu sover Edgar. Jag ska lägga mig tidigt ikväll och hoppas på en bättre natt med mycket sömn.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,

älskar trolldeg/playdoo. Såg att man kunde gör deg med balsam också..har inte provat. Och en reklam för någon deg som går att krama och sen rinner ut...” en trolldeg snigel med kastanj som hus gjorde jag med småfolket på jobbet..

nouw.com/ulvelotta
sillyme
sillyme,
aha. den håller sig kanske mjukare längre då. får googla. spännande! 😍 vi får leta kastanjer. 😄
nouw.com/sillyme