Träning & blivande rockstjärna!

Godmorgon Duplo sa Edgar i morse och kramade de. Han tycker det är så roligt att bygga just nu. Det är bra det. För det är lite roligt för mamma och pappa också.

I förmiddags tog vi det först lite lugnt och slappade i soffan framför tvn.

Sen var det dags för mig att träna. Det tog emot lite att gå dit idag. Det blåste jättemycket och regnade så jag var nära att vända om. Men nej! Jag kom dit!

Jag gick igenom maskinerna som jag fått visat och skrivit upp på en lapp. Vissa övningar var lätta och andra lite mer tunga. Men jag gjorde mina 15 övningar x 2 på varje station. Nästa gång måste jag skriva upp vilken vikt jag hade. Så kan jag öka efter hand.

Jag avslutade med 5 minuter rodd. Det är ganska tungt men samtidigt skönt för hela kroppen. Jag ska försöka komma längre för varje gång. Det var nära 1 km idag. Jag hade nog lite för mycket motstånd. Så det lär väl kännas i kroppen imorgon.

När jag kom hem så sjöng Edgar Fingerfamiljen för mig som vanligt. Jag vet inte hur många gånger han sjunger den på en dag. Vi börjar tröttna lite men man kan ju inte säga till honom för det är ju så gulligt att han sjunger.

Vi fikade lite och sen gick Jonas och Edgar och vilade en stund.

Jag passade på att klippa ut ett mönster till ett par byxor i en mindre storlek. Jag ska sy en present. Det ska bli kul. Hoppas det blir bra. Det är första gången som jag ska sy något till någon annan än familjen. Efter en stund började träningen kännas av i kroppen så jag orkade inte sitta där mer. Så det fick bli soffan och tv tills de andra vaknade.

Edgar sjunger Fingerfamiljen med allt han hittar som går att sätta på fingrarna. Bobbo och Diddi som fingerdockor är ju såklart bäst. Jag funderar på att sy fingerdockor till honom. Det hade han nog tyckt varit kul.

Ikväll har Edgar spelat gitarr och sjungit för oss. Han har en låda med några hattar och annat att klä ut sig i. Det är kanske dags att sy något och lägga i den lådan också. Får se om jag hittar några billiga och roliga tyger.

Yeah!!! Coolast i stan!!!

Vi har fixat lite i köket ikväll. Rensat i ett skåp med teer, kryddor och annat tjafs. Så nu står kryddorna fint i ordning på fläkten och man hittar i skåpet. Hurra!!! Det borde man göra oftare. Gör ni det? Rensar ofta???

Nu sitter vi och slappar lite med våra telefoner. Edgar också. Han har fått en gammal iPhone att spela spel på. Jag är väldigt noga med att han inte får ha våra telefoner. För då blir det en grej om att han ska ha de hela tiden. Han frågar inte så ofta om han får spela. Bara en gång om dagen och en liten stund. Samt något där han lär sig något.

När Edgar har somnat sen så ska vi titta på filmen Gräns som finns på SF Anytime. Gillar ni John Ajvide Lindqvist? Han som skrev boken Låt den rätte komma in. Han är min favorit bland författare och han har varit med och skrivit manus till denna film. Spännande!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer