Tråkig påsk!

Jag började påskafton med migrän. Gah! Har känt av att det varit på g i några dagar. Jag har sänkt min blodtryckssänkande medicin som ska förebygga migrän eftersom mitt blodtryck blev alldeles för lågt. Så det var väl väntat. Som vanligt när jag tar min migränmedicin så får jag enorm värk i hela kroppen och kan knappt gå. Så jag har inte orkat göra något idag.

Men nu börjar det kännas bättre så jag sitter här och funderar på vad vi ska äta för påskmat idag. Jag är sugen på vegansk toast skagen. Mums! Kanske någon god kaka till efterrätt. Jag får se vad jag hittar på. Något måste vi ju äta.

Firar ni påsk? Vi brukar göra det. Men jag bryr mig inte så mycket om det om jag ska vara ärlig. Påsk känns inte så viktigt. Jag är ju inte kristen. Men det är ju alltid kul att träffa familjen. Nu var vi ju uppe hos mina föräldrar i torsdags. Mina systrar firar på annat håll. Svärmor ville fira men det blev tydligen ett missförstånd. Vi hade tänkt åka till stugan. Men så blev det inte av. Det är mysigt där men det kräver en del planering om man ska åka. Man måste ta med så mycket och katterna måste med.

Nej nu får vi gå och handla!!!

❤️Magdalena❤️

  • Fest

Gillar

Kommentarer